Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zo zet u de eerste stap naar een toekomstbestendige organisatie

Bent u helemaal op de hoogte welke stappen uw organisatie nog moet nemen om relevant te blijven en daarmee toekomstbestendig? Het is niet gemakkelijk, ik weet het. Sinds mijn aanstelling eerder dit jaar ben ik met niets anders bezig, zowel voor ons eigen bedrijf als voor die van onze klanten. Technologie speelt hierbij een belangrijke rol en biedt alsmaar nieuwe mogelijkheden. Het verandert hoe we communiceren met elkaar, hoe we samenwerken en informatie met elkaar delen. Cruciaal voor uw en mijn organisatie. Op de hoogte blijven van de nieuwste digitale innovaties is noodzakelijk, maar gezien de snelheid waarmee ze zich ontwikkelen, lijkt dat soms bijna onmogelijk. Gelukkig is hulp nabij.

Flexibiliteit

En dat is maar goed ook, want niets is tegenwoordig zo complex als uw IT-vraagstuk. Van bakker op de hoek tot multinational, geen enkel bedrijf kan meer zonder IT. Wat kunt u met al uw data, hoe ver bent u met de cloud en hoe zorgt u voor die moderne, digitale werkplek voor uzelf en uw medewerkers? En ook niet onbelangrijk, hoe financiert u alle benodigde veranderingen en zorgt u ervoor dat medewerkers hier ook in meegaan? Kortom waar heeft uw bedrijf nu baat bij én wat is er nodig in de nabije toekomst?  Het zijn lastige vraagstukken en verandering vergt de nodige flexibiliteit van de organisatie. Maar laten dit nu precies dingen zijn waar Insight als geen ander in staat is gebleken te kunnen helpen. Daarbij kijken we samen met u hoe IT-oplossingen het behalen van de bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen. Maken we een stappenplan, brengen we in kaart waar huidige en mogelijk latere knelpunten zitten en zoeken we naar de meest geschikte mogelijkheden om uw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Voorproefje

Onze experts weten letterlijk van de hoed en de rand en werken nauw samen met elkaar en met u om echt tot de kern van het IT-vraagstuk te komen. Daar kunt u alvast kennis van nemen tijdens ons jaarlijks terugkerende evenement Higher Ground. Tijdens deze middag komen een aantal belangrijke thema’s aan bod:

De cloud als basis voor innovatie – want de vraag is al lang niet meer of u naar de cloud gaat, maar wanneer en hoe. De stap, geheel of deels, naar de cloud is een cruciale stap in de digitale transformatie van uw organisatie. Het helpt uw bedrijf bij het standaardiseren en automatiseren van processen, bij het behalen van kostenreductie en het verhogen van operationele effectiviteit.

Inzicht door data - De groei van data binnen organisaties neemt exponentieel toe, maar worden ze ook optimaal benut? Is er waarde te halen uit de data die u bijvoorbeeld inzicht kunnen verschaffen in bedrijfsprocessen om zo bedrijfsdoelstellingen te kunnen behalen of aan te scherpen? Waarde om bijvoorbeeld de dienstverlening te verbeteren of om nieuwe generaties klanten beter te leren begrijpen.

De ideale digitale werkplek – Of die bestaat? Nou en of. Maar uiteraard is die voor iedere organisatie anders. Veel mensen denken terug in de tijd te gaan zodra ze hun kantoor binnenlopen, terwijl ze eigenlijk verwachten te kunnen beschikken over de meest recente apparatuur en tools, zoals ze privé vaak al gewend zijn. Wilt u dat uw organisatie aantrekkelijk blijft voor huidige en toekomstige medewerkers, dan is het belangrijk om de juiste aansluiting te vinden, die effectief samenwerken ondersteund.

Supply Chain Optimalisatie Bij de komst van die digitale werkplek én het werken in de cloud komt een heleboel kijken. Het fijne van werken in cloud is dat alles veel flexibeler en schaalbaar is. Dat kan schelen in de kosten, mits u slim omgaat met uw licenties. Toenemende licentiekosten en veranderende licentiemodellen maken dit vaak lastig. Effectief licentiebeheer is een must en wij helpen u hierbij graag op weg.

Beveiliging - Internet is overal en naarmate het internet evolueert, denk aan de komst van 5G, wordt alles steeds beter en sneller met elkaar verbonden. In de toekomst ongetwijfeld zelfs op manieren die we nu nog niet eens kunnen bedenken. Cyberdreigingen nu al het hoofd kunnen bieden is daarom ontzettend belangrijk. Voor uw bedrijfskritische data en software, maar ook voor de privacy van klanten en medewerkers. Door nu al de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, is uw organisatie voorbereid op komende veranderingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Op 17 oktober aanstaande organiseren we Insight Higher Ground: From start to future, in SugarCity te Halfweg. Hier kunt kennismaken met onze organisatie, spreken de vele aanwezige experts en meer uitleg krijgen over bovenstaande thema’s. Laten we beginnen met uw vraagstuk en een goeie kop koffie. Wees welkom!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-02T10:49:00.000Z Rogier Stolk, Country Manager Insight Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.