Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wordt onze werkplek nu definitief een webplek?

De werkplek van nu beperkt zich al langer niet meer tot één vaste plek. Er wordt onderweg gewerkt, op locatie en vanuit huis. Zeker dat laatste is door de crisis gigantisch toegenomen. Maar als iedereen vanuit een andere plek werkt, hoe werken we dan goed met elkaar samen?

De werkplekken: de bank. het balkon, de eettafel en de chaise longue.

De tehcnologie om dit mogelijk te maken was er al. Onze devices zijn steeds mobieler geworden en alle applicaties gaan inmiddels via de cloud. Er was alleen geen noodzaak om er echt mee aan de slag te gaan. Maar doordat de ons het nieuwe werken als het ware heeft opgelegd, zijn we er versneld gewend aan geraakt, Vergaderen via video en samenwerken in presentaties via het web zijn heel normaal geworden. Maar zijn er dan helemaal geen uitdagingen?

Voor iedereen een en dezelfde werkplek

Omdat de fysieke werkplek nu voor iedereen verschillend is, is het des te belangrijker dat de digitale werkplek van een bedrijf voor iedereen hetzelfde is. BIj KPN hebben we daarom een online werkpakket ontwikkeld. Daarmee kun je met elkaar in de cloud aan hetzelfde document in hetzelfde progrgamma werken en met elkaar videobellen. Ook veiligheid is heel belangrijk. Voorheen hoefde je als bedrijf vaak maar één locatie vanuit het netwerk te beschermen, nu zijn er opeens talloze plekken bijgekomen. BIj KPN snappen we daarom heel goed dat er behoefte is aan een werkplekoplossing waarmee je waar dan ook op een veilige manier met elkaar kunt samenwerken.

De moderne werkplek is nooit af

We hebben gezien dat technologie snel verandert, maar de menselijke behoefte nog sneller. Onze digitale werkplek is daarom in constante ontwikkeling om up-to-date te blijven. Bij KPN helpen we je graag met een passende werkplek voor jou en je collega's. Kijk voor ons advies en onze oplossingen op kpn.com/samenwerken. 

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-10T08:39:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.