Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SolutionWise nu officieel trainingspartner van OutSystems

SolutionWise is met ingang van 1 november 2021 officieel trainingspartner van OutSystems. Hiermee zijn wij in staat onze klanten een nog breder trainingsaanbod voor hun medewerkers te bieden en ons nog beter te onderscheiden als low code specialist die digitale innovatie van begin tot eind succesvol maakt.

Als trainingspartner van OutSystems biedt SolutionWise nu ook de officiële OutSystems bootcamps aan. Met deze uitbreiding van ons aanbod zijn we nog beter in staat organisaties en hun ontwikkelaars die willen starten met OutSystems óf die hun kennis over het platform willen verdiepen, te ondersteunen.

Meer dan het realiseren van technische oplossingen

SolutionWise, onderdeel van Motion10, richt zich op meer dan het realiseren van technische oplossingen. Daan Scheer, CEO Motion10: “Het trainen van medewerkers en teams is hiervan een belangrijk onderdeel, zodat zij de juiste kennis en vaardigheden opdoen in een steeds sneller veranderende wereld. Omdat low code bij uitstek verbonden is met medewerkers en teams die anders werken, is voor SolutionWise het officiële trainingspartnership met OutSystems de logische volgende stap.”

“Voor SolutionWise is het officiële trainingspartnership met OutSystems de logische volgende stap.”

Aangevuld door multi-disciplinaire teams

Dennis de Jager, Unit Manager SolutionWise: “Wij bestaan uit OutSystems-specialisten, aangevuld door multi-disciplinaire teams met specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en change management. Afhankelijk van de wensen en behoeften van onze klanten trainen we hun medewerkers en teams in al deze disciplines, in verschillende trainingen en workshops op alle bekwaamheidsniveaus. Dat maakt ons voor organisaties nog interessanter als trainingspartner.”

Meer weten?

Lees meer over ons trainingspartnership en onze aanpak

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-14T09:12:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.