Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cybercrime is de hobbyfase voorbij

Cybercrime kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljoenen. De risico’s van online misdaad zijn reëel, ook al denken veel werknemers dat het wel meevalt. Gelukkig zijn er genoeg beschermende maatregelen te nemen en die hoeven niet altijd technisch te zijn of veel geld te kosten.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. In het onderzoeksprogramma The future of work in the 21st century brengt de Economist Intelligence Unit de belangrijkste trends in kaart die onze werkwijzen de komende 10 tot 15 jaar ingrijpend zullen veranderen. Succesvol ondernemen vereist een flexibele organisatie die kan meebewegen en medewerkers die verandering aanjagen en omarmen. Nieuwe technologie en digitalisering helpen efficiënt en effectief te werken, maar er schuilen ook risico’s in al het online verkeer en beheer van documenten in de cloud.

Cybercrime kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljoenen. De risico’s van online misdaad zijn reëel, ook al denken veel werknemers dat het wel meevalt.

Lees het hele artikel op WerkTrends.nl
Dit artikel delen:

Webinar

Terugblik webinar Personeelsdossiers digitaliseren in de praktijk

Tijdens het webinar ‘Personeelsdossiers digitaliseren in de praktijk’ zijn o.a. de praktijkervaringen van TMZ en Jumbo met het automatiseren van documentintensieve HR-processen gepresenteerd.

Bekijk WebinarBusiness Case

Mobiel Printen Erasmus Universiteit

25.000 studenten printen vanaf hun eigen mobiel bij Erasmus Universiteit


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-21T15:49:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.