Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Start-up Inmote MT

De kansen die zich voordoen voor start-ups

Dit artikel delen:

Inmote MT krijgt als start-up veel kansen om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te genereren, de W+ Wondmonitor-app te promoten of nieuwe financieringsmogelijkheden te onderzoeken. Vandaag beschrijven we enkele dagen uit het leven van Inmote MT waarin zich verschillende kansen voordeden. Zo werden wij gekozen als één van de tien start-ups voor de Startup XXL Tour en werd Inmote MT in het zonnetje gezet in de uitzending van het RTL4 programma Medical Travel.

4 juni: Startup Tour XXL

Op donderdag 4 juni vond voor de derde keer de Startup Tour XXL plaats in Amsterdam. Hierbij fietsen meer dan honderd professionals en ondernemers uit de zorgsector langs tien gekozen start-ups in de gezondheidszorg. Om gekozen te worden voor deze Startup Tour moet de focus van de start-up liggen op het betaalbaar maken van gezondheidszorg door middel van innovatie. 

Inmote MT had de eer om, met het product W+ Wondmonitor, als één van de tien start-ups voor de Startup Tour XXL gekozen te worden. Aangezien het hoofdkantoor van Inmote MT zich in Enschede bevindt, kregen wij de hippe locatie van TSO in Amsterdam toegewezen. Hier ontving ceo Bart Groothuijze drie groepen en stond deze op alle vlakken (eHealth, ondernemen, start-ups etc.) trots te woord.

Het evenement is bedacht door Professional Rebel en Professional Passionates. Het bij elkaar brengen van start-ups en grote bedrijven is één van de doelen van die partijen. De fietstocht maakt het mogelijk om financiering en samenwerking tussen de start-ups en medische professionals en ondernemers te onderzoeken.

6 juni: RTL4 – Medical Travel
Enkele weken geleden deed er zich een unieke kans voor. Inmote MT werd benaderd door RTL4 om een rol te spelen in een uitzending van hun programma Medical Travel. Wij hoefden daar natuurlijk niet lang over na te denken. Daarvoor moest nog wel overlegd worden met onze pilotpartners. Eurocept/MediZorg was ook onmiddellijk enthousiast om mee te doen. De thuiszorgorganisatie Careyn vond het geen enkel probleem om bij hen te filmen en hier hebben wij een welwillende patiënt gevonden voor de uitzending. Het fantastische item is op zaterdag 6 juni uitgezonden. U kunt het item hier terugkijken.

Computable Awards 2015

Inmote MT is als start-up genomineerd voor de Computable Awards 2015. Tot aan de uitreiking op 3 november 2015 krijgen de tien genomineerde start-ups op Computable.nl de ruimte om hun kennis en ervaringen te delen met de markt. Stemmen op de genomineerde start-ups en de kandidaten binnen de andere categorieën kan tot en met 12 oktober 2015.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-24T08:39:00.000Z verwijderd verwijderd
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.