Spoelstra spreekt: Duur grapje

Dit artikel delen:

Tot voor kort was Jerry Seinfeld mijn held. Hij bedacht en speelde in, wat mij betreft, de beste sitcom allertijden en hij is nog steeds een van de beste stand-up comedians ter wereld. Scherpe observaties en rake grappen wisselen elkaar in hoog tempo af. Bestel voor elf dollar (inclusief verzendkosten) maar eens de dvd ‘I'm telling you for the last time' en je weet waarom.

Of kijk hem gewoon op You Tube, want Jerry verdient inmiddels genoeg. Jerry krijgt, naar verluidt, tien miljoen dollar van Microsoft om Windows Vista aan te prijzen. Waarom tien miljoen vraag ik mij af? Voor acht of negen had hij het toch ook gedaan en hadden we hem ook niet geloofd. Met deze reclamestunt maakt wat mij betreft Jerry Seinfeld zichzelf tot de hoer van stand-up comedy. Groot voordeel voor Seinfeld is natuurlijk wel dat hij achteraf kan zeggen dat het allemaal een grapje was. Een duur grapje.

Over de balk te gooien

Ik snap Microsoft ook niet. Als je product zo goed is, dan hoef je toch niet tien miljoen over de balk te gooien om iemand in te huren die gaat zeggen dat jouw product zo goed is. Als je product echt zo goed is, dan betalen mensen voor dat product en vertellen ze anderen, zonder daarvoor betaald te krijgen, dat ze zo blij zijn met jouw product.

Ten slotte nog een tip. Ik ben ook stand-up comedian en wil met alle plezier uw rommel aanprijzen. Ik weet het, ik ben nog niet zo bekend als Jerry Seinfeld, maar ik ben dan ook, net als mijn grappen, iets goedkoper.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ben ook benieuwd wat de Seinfeld productie verdient heeft aan het neerzetten van een Apple. De belangrijskte vraag is dus toch weer. Wat is nu duurder een apple of ei?

PS: Wat verdient dat nou zo'n column?

En ik weet: jij bent zeker niet zo bekend als Seinfeld, maar je bent ook niet leuk... laat staan hoe goedkoop jij je principes aanbied.

Voor de goede orde:
Ik vind Spoelstra hardstikke leuk.
De columns zijn nog de enige reden waarom ik de computable opensla. Spoelstra voorop. I kid you not!

Ok. de ene column is beter dan de andere. Maar doe er een apple logo'tje bij ik loop gelijk door naar I-factors om mezelf te trakteren op een Mac.

Spoelstra begint wel leuker te worden.. een paar maanden geleden vond ik hem slappe hap verhaaltjes opleveren.

Het feit dat Vista aangeprezen moet worden via een comedian, geeft mijn aan dat je het OS ook niet echt serieus moet nemen als opvolgenr van XP :-)

Treurig dat je hiervoor betaald wordt.. Maar je bent er weer een week af, moet je maar denken...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-27T09:07:00.000Z Jacob Spoelstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.