Met digitale quatsch 'gezond weer op'

Iedereen heeft andere gedachten over de vraag hoe onze wereld er over tien of twintig jaar zal uitzien. De laatste boeken van Maurice de Hond (Dankzij de snelheid van het licht) en Bill Gates (De weg die voor ons ligt) schetsen ons een persoonlijke visie op hoe informatisering ons leven zal beïnvloeden.

Wat mij opvalt in discussies over beide boeken is dat de critici niet in discussie treden over de vraag welke veranderingen er volgens hen in het verschiet liggen en hoe we daarop kunnen inspelen, maar dat zij vooral inzoomen op de vraag of een specifieke toekomstschets nu wel zo aannemelijk is.
 


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-23T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.