Spoelstra Spreekt: Wat ben je aan het typen?

Dit artikel delen:
Jacob Spoelstra

En ook de tweede prik zit erin. Gelukkig maar want we gaan naar Frankrijk op vakantie en de wifi is daar altijd, en nu citeer ik mijn beide kinderen, ’enorm ruk’. Maar met die tweede vaccinatie schijn je zelfs via 6G te kunnen werken. En nu ben ik geen aanhanger van complottheorieën maar het is wel heel opvallend dat sinds we vaccineren er een chiptekort is.

Overigens heb ik me bij de tweede vaccinatie wel weer op zitten winden. Bij de intake werd mijn paspoort en mijn naam gevraagd en vervolgens begon de man achter de balie allemaal dingen over mij in te typen op zijn laptop. Ik dacht, wat ben je nou aan het tikken? Je weet mijn naam, je hebt mijn paspoort gecontroleerd dus doorlopen en prikken maar. Het is mijn tweede prik. Je hebt al mijn gegevens. Sterker nog, je hebt me zelf uitgenodigd.

Superirritant

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

En normaal gesproken zou ik het niet zo erg vinden maar alles wat hij aan het intikken was, zette hij in een systeem van de GGD dus de kans dat deze gegevens worden gelekt zijn zo goed als bijna 100 procent. Sterker nog, op het moment dat hij mijn gegevens aan het intypen was, werd het waarschijnlijk al aangeboden op Marktplaats.nl.

Superirritant als er iemand met een laptop voor je zit die van alles aan het intypen is en jij weet niet wat hij aan het typen is. Alsof je een tolk bij je hebt die hele verhalen voor jou aan het vertalen is aan iemand anders terwijl jij hebt alleen maar ja gezegd. 

Niet meer boos

Toen de man was uitgetypt kon ik doorlopen en kreeg ik de tweede prik. En ik weet niet wat het was maar na de prik was ik ineens niet meer boos op de GGD, kreeg ik enorm de neiging lid te worden van de VVD en heb ik uiteraard direct een extra Windows-licentie aangeschaft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-21T10:13:00.000Z Jacob Spoelstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.