Winnaars op het Web

Dit artikel delen:

Tot nu toe wordt er nog weinig geld verdiend op Internet. Dat is vreemd, want het is de droom van iedereen die graag naar etalages kijkt. Auto's, boeken, CD's, computers en zelfs verzekeringen, beleggingen en bankdiensten liggen letterlijk voor het oprapen en worden bekeken door honderdduizenden potentiële kopers per dag.

Toch worden maar weinig van de kijkers ooit kopers. Daar is een aantal redenen voor. Allereerst is 90 procent van de elektronische winkels ingericht om te kijken. In slechts 10 procent kan men het gebodene werkelijk kopen en betalen. De echte elektronische winkels schatten dat slechts 1 tot 2 procent van allen die hun sites bekijken iets koopt.


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-22T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.