De klant krijgt een stem

Dit artikel delen:

Dat Internet sterkt groeit weten we waarschijnlijk allemaal. Dat we al over de 300 miljoen gebruikers zitten zal bij minder lezers bekend zijn. Dat we volgens IDC in 2003 op de 500 miljoen zullen komen, ontgaat waarschijnlijk de meesten van ons in de drukte van alledag.

Nu is het meest opvallende voor mij niet die sterke groei van Internet, maar dat 55 procent van de gebruikers via de mobiele telefoon met Internet aansluiting krijgt. Er komt dan eindelijk een gemakkelijk te bedienen alternatief voor die storingsgevoelige en uiterst gebruikersonvriendelijke PC. Ik neem aan dat tegen die tijd ook de interactieve digitale TV zijn weg wel zal gaan vinden naar de gemiddelde Baywatch-zapper, waardoor het Web definitief zal worden ontsloten voor de grote massa computer-analfabeten.

 
De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-14T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.