Virale infectie

Dit artikel delen:

Het begon allemaal vrij onschuldig met een telefoontje van de secretaresse van een van mijn relaties. Ze had mijn eerste e-mail ontvangen en kon de afspraak bevestigen, maar er was ook nog een tweede e-mail van mij binnengekomen met een bestandje dat ze niet kon openen.

Ik vertelde haar dat ik helemaal geen tweede e-mail had verstuurd, maar het kon zijn dat ik een fout had gemaakt en een lege e-mail had verstuurd. Gerustgesteld hing ze op en ik dacht verder niet meer aan deze episode tot ik de volgende dag een telefoontje kreeg van een andere medewerkster van hetzelfde bedrijf die tegelijkertijd ook een e-mail van mij had ontvangen en er een dag later achter kwam dat haar PC het niet meer deed. Om de zaak nog erger te maken vertelde ze dat de PC van haar collega ook op de intensive care lag, omdat beide machines met een virus waren besmet.

 
De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-02T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.