Spoelstra spreekt: www.uzitopdeverkeerdepagina.nl

Dit artikel delen:

In de afgelopen editie van het weekblad Elsevier stond een groot coverartikel over 'de zestig websites waar u niet omheen kunt'. De zestig websites waar u niet om heen kunt, blijken websites te zijn waar je heel goed omheen kunt. Het lukt me al jaren om een groot aantal sites uit de lijst te omzeilen.

Om er maar eens een paar te noemen: geenstijl.nl (zo maar wat roepen zonder er verstand van te hebben, daar houd ik niet zo van), overgeld.nl (daar is het nu te laat voor) of relatieplanet.nl (als je zeven miljoen unieke bezoekers per maand hebt zijn óf de relaties die uit je site komen flutrelaties die nooit van lange duur zijn, óf je hele bestand gaat vreemd als een Buisonjé).

Ik miste ook een paar sites in het artikel zoals marktplaats.nl (daar kun je zelfs de Antillen kopen) of Hyves (of hebben ze bij Elsevier geen vrienden?).

Spuuglelijk

Er stond ook een top tien bij van meest bezochte sites in Nederland. Wat me opviel aan die lijst was dat de sites met de meeste bezoekers niet de meest fraaie sites zijn. Sterker nog: de meeste sites zijn spuuglelijk. Blijkbaar gaan we op het internet voor content en niet voor de fraaie plaatjes. Alhoewel sites met mooie plaatjes ook nog altijd zeer druk bezocht worden.

Als ik zelf een lijst zou maken met sites waar je niet omheen kunt zou de lijst er heel anders hebben uitgezien. De site waar ik niet omheen kan is www.partypoker.com, maar zodra ik weet hoe ik die adware van mijn computer kan halen, verdwijnt die ook uit mijn lijst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Onbegrijpelijk dat "geenstijl" in die lijst staat. Dat is toch te onrijp voor de kleuterklas!
Is dit journalistiek nederland anno 2008?
Diep diep treurig!

"zo maar wat roepen zonder er verstand van te hebben daar hou ik niet zo van" .. maar dat doe je consequent bijna elke keer! Oke, deze keer gaat het goed...

Ach, laten we het erop houden dat er verschil is tussen iets roepen zonder er verstand van te hebben en iets zomaar roepen zonder er verstand van te hebben.

Geweldige punchline!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-05T14:14:00.000Z Jacob Spoelstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.