Managed hosting door True

Spoelstra spreekt: Goede voornemens

Jacob Spoelstra

Oud en nieuw staat voor de deur. Tijd om schoon schip te maken en fris opnieuw te beginnen. Wat ik in 2008 niet meer terug wil zien?

Ict-projecten die uitlopen, netwerkstoringen, beveiligingslekken, weer een nieuwe versie van Windows, Centric die een partij overneemt aan de linkerkant en er aan de rechterkant eentje failliet laat gaan, mijn avatar in Second Life, een staatssecretaris die zich bemoeit met ict-zaken, lange files met ict-medewerkers die het vertikken bij elkaar in auto te stappen en die eigenlijk ook geen enkele reden hebben om naar het kantoor te rijden op het drukste tijdstip van de dag omdat ze ook net zo goed kunnen thuiswerken, Senseo-koffie, de NS waarbij de internetverbinding wel snel is, niet kunnen inloggen bij Postbank internetbankieren, soa bij de Belastingdienst, soa in de derde wereld, kerstfeest bij Ordina, nieuwjaarsfeest bij Ordina, Oktober Bierfest bij Ordina, automatiseringsbedrijven die met ludieke acties personeel werven, Bill Gates, Larry Ellison, wachtende nerds op een nieuwe hype van Apple, de papegaaienziekte, de papegaaienziekte, Spoelstra spreekt, de vrouw van Spoelstra spreekt dat hij zijn mond moet houden en een keer moet luisteren, de Computable, de Automatisering Gids, de LINDA, de YOUP en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar misschien dat ik er na 35 oliebollen, 9 glazen goedkope champagne, inmiddels warm geworden slaatje en vuurwerk waarvan ik zelf denk dat er het volgende millennium nog over wordt gesproken maar waarover mijn buurman zegt ‘leuk die sterretjes’, anders over denk.


Bovenal wens ik u een gezond en gelukkig 2008 toe.x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij NS

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-21T00:00:00.000Z Jacob Spoelstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.