Spoelstra Spreekt: Typisch Apple

Dit artikel delen:
Jacob Spoelstra

Of ik het vergeten ben? Nee natuurlijk niet. Maar ik wilde eerst even over iets anders schrijven. Dus ik dacht dat deze column ook wel iets later kan. Maar uiteraard ga ik er nog een column aan wijden. Waarom niet? Omdat het elk jaar hetzelfde trucje is? Ja en? Als Apple het elk jaar doet, mag ik het toch ook?

Want jawel de Apple iPhone 14 is uit. En ik moet zeggen: het is weer wow! Wat een telefoon! Veel beter dan de 13 in ieder geval. Als je nu nog een 13 hebt, dan weet je niet wat je mist. Sterker nog, je loopt voor lul met zo’n Intertoys-apparaat. Je loopt zeker een jaar achter. Wat heet: twee! Want tussendoor is er ook nog een letter achter de 13 gekomen. Zonder echt veel vernieuwingen, maar het is toch altijd lekker dat ze na een jaar de telefoon toch even updaten met een letter zodat je niet twee jaar hoeft te wachten op een nieuwe.

Afronden

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Maar wow! Wat een belevenis is die iPhone 14. Al die technologie die al vijf jaar in elk Koreaans toestel zit, zit nu ook in een iPhone. Hoe doen ze het? En ook weer honderd euro duurder. Dat is ook zo knap, dat je toch weer een nieuwe prijs weet te verzinnen. Ook zo’n mooi afgerond getal. Typisch Apple, dat afronden.

Ik kan nu al niet meer wachten op 14 i of s of x of welke letter er volgend jaar ook achter komt te staan.

Dezelfde column

Maar laat dat gerust aan de researchafdeling van Apple over. Die komen vast met een mooie letter volgend jaar. Dan kan ik daar natuurlijk weer een nieuwe column overschrijven. Of ja, nieuw? Gewoon dezelfde column als elk jaar maar dan met een paar nieuwe letters.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Voorspelbaarheid oftewel een van tevoren te verwachten iets is eigenlijk wel prettig, het is met Apple namelijk al jaren als met Jaws want het gaat om dezelfde verhaallijn. En wat betreft het achterlopen mis ik een scherpe column over Mark en zijn Nokia, de stand-upcomedian uit Dronten wordt voorspelbaar en daardoor minder grappig als je de clou van de mop al kent. Dus misschien dat Jacob zijn moeder nog een bemoedigende reactie kan geven want het is eigenlijk wel treurig als jezelf al weet dat je in herhaling valt.

Jacob is vaak grappig of heeft een punt. In dit geval missen de humor en het punt. Jacob, ik heb veel betere (anti-Apple) columns van jou gelezen!

Je had er ook voor kunnen kiezen om deze aankondiging van Apple te negeren, wat vrijwel iedereen heeft gedaan. Net zoals elk verstandig mens ook de aankondigingen van nieuwe telefoons van Samsung en Google skipt. Er is namelijk al jaren niet zoveel nieuws te melden. Als je een nieuwe telefoon nodig hebt, koop er dan één die aan jouw wensen voldoet, en dat kan prima een model van 2 jaar geleden zijn van de premium merken.

Maak maar weer een Apple-column als er een USB-C aansluiting in de iPhone zit, Jacob!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-21T10:50:00.000Z Jacob Spoelstra


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.