Computable Awards 2014

Canon

Genomineerd voor Hardwareleverancier van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe.

Canon Nederland en Tconsult hebben de Real Time Information (RTI) Solution geïntroduceerd: een mobiele totaaloplossing die logistieke dienstverleners in staat stelt efficiënter te opereren en kosten te besparen. Canon levert voor deze totaaloplossing de hardwarecomponent imageFormula P215. Met behulp van geavanceerde software worden documenten, CMR, vrachtbrieven of emballage-bonnen gedigitaliseerd, waarbij gegevens door middel van OCR (handschriftherkenning) automatisch worden uitgelezen. Op basis van de uitgelezen en gevalideerde gegevens wordt de administratie bijgewerkt. Daarna kunnen de documenten automatisch binnen of buiten de organisatie worden verstuurd. De oplossing kan ook worden ingezet om andere processen te optimaliseren, zoals inkoop, verkoop en erp-systemen.

De partijen lanceerden in maart 2013 de app Scangaroo. Deze toepassing maakt het mogelijk onderweg in vrachtwagens op boordcomputers, tablets en smartphones documenten te scannen. Deze app is volledig geïntegreerd met bestaande boordcomputers. En met de RTI Solution maken zij een volgende stap in het document management-proces mogelijk. Hiervoor zetten zij intelligente OCR-software van Iris en document management-software van Therefore in. De RTI Solution helpt bij de verwerking van gedigitaliseerde documenten door deze uit te lezen en vervolgens worden deze verwerkt in het administratief, financieel of erp-systeem.

Juryoordeel

De jury is onder de indruk van deze geavanceerde oplossing waarmee de efficiency van de logistieke processen verder wordt verbeterd. De logistiek is een topsector en van groot belang voor Nederland als distributieland. De jury is van mening dat deze totaaloplossing niet goed kan functioneren zonder het Canon-scanproduct de imageFormula P215. Canon blinkt echt uit in deze specifieke markt en daarom is deze nominatie als hardwareleverancier van het jaar ook vooral een nominatie voor Canon voor al zijn scanningproducten in de transport en logistiek.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-22T11:23:00.000Z Jeroen Aris
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.