Computable Awards 2014

Eliantie

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

Eliantie bestaat dit jaar 25 jaar. Eliantie heeft in deze 25 jaar een drietal crisissen overleefd door elke keer weer uit te dragen dat alles overwonnen kan worden, mits de gelederen maar gesloten blijven. Samen de goede tijden delen maar ook samen de slechte tijden doorkomen. Het mooie van Eliantie is dat ze ook in de laatste crisis niemand gedwongen hebben moeten ontslaan, maar in de slechte tijden allemaal een stapje harder zijn gaan lopen om te overleven.

In de huidige tijd waarin de balans werk en privé steeds meer in onbalans lijkt te geraken, probeert Eliantie het stukje vitaliteit sinds enige tijd onder de aandacht te brengen bij zijn eigen medewerkers. Hiermee stimuleert Eliantie de eigen medewerkers om bewust te worden en inzicht te krijgen in de vitaliteit van de medewerker.

Juryoordeel

Geweldige case. Geen mensen teleurstellen vanwege gedwongen ontslagen, een voorbeeld voor andere organisaties. De jury vindt Eliantie een organisatie met een warm hart in harde tijden. De resultaten zijn veelbelovend: gezonde en fitte medewerkers, relatief laag ziekteverzuim en gemotiveerd personeel bij de klant. Daarom verdient Eliante deze nominatie voor ICT-detacheerder van het jaar.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-29T08:25:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.