Computable Awards 2014

iSense ICT Professionals

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

‘Being the best’, dat is het motto van iSense ICT Professionals. Altijd het beste uit jezelf halen, diensten van hoge kwaliteit leveren en op zoek gaan naar topkandidaten. ‘Being the best’ is, naast ‘High Performing Teams’ en ‘Agile Werken’, doorgevoerd in de werkwijze. Tijdens de ochtendlijke knalsessie houdt men elkaar op de hoogte van het werk en wordt de knaller van de dag gekozen.

iSense in nieuw talent: in 2013 zijn veertien starters aangenomen. Elke twee weken is er een Talent Day: sollicitanten geven zonder voorbereiding een elevator pitch, voeren recruitment- en salesopdrachten uit, voeren sollicitatiegesprekken met de salesmanagers en hebben een eindgesprek met de managing directors. Talenten worden diezelfde dag aangenomen en komen terecht in de Talent Factory. Ambitieuze jongeren krijgen dus de kans direct na hun studie door te stromen in een functie als recruiter of accountmanager. Dit vertrouwen in jonge mensen en de toewijding van de medewerkers die hen opleiden, is typisch iSense.

Juryoordeel

De jury is van mening dat iSense laat zien dat ook in de detacheringsmarkt er ruimte is voor vernieuwende ideeën en ondernemerschap. Als je ‘het beste uit je mensen halen’ structureel doorvoert in je bedrijfsvoering, dan verdien je een nominatie voor ICT-detacheerder van het jaar.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-29T08:28:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.