Computable Awards 2014

Jeroen Verberg (Hippo)

Genomineerd voor CEO van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

Weleda, producent van gecertificeerde natuurlijke en biologische cosmetica en antroposofische geneesmiddelen, gaat zijn wereldwijde digitale content management op Hippo CMS centraliseren. Weleda is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in Arlesheim, Zwitserland en is vertegenwoordigd in ongeveer vijftig landen over de hele wereld, waaronder Nederland. Het bedrijf besloot dat het een web content management-oplossing nodig had die een beter hergebruik van content mogelijk zou maken en die ook gepersonaliseerde en gerichte content via een wereldwijde deployment en via meerdere kanalen, zoals mobiel en social mogelijk kon maken.

Een van de grootste uitdagingen was dat Weleda behoefte had aan een tool die direct kon beginnen met het automatisch afstemmen en optimaliseren van content aan persona’s, op gebieden als device, locatie, gedrag, etc. Weleda koos voor Hippo CMS zodat het content kan personaliseren voor al zijn klanten, wat van groot belang is voor de digitale strategie van Weleda.

Juryoordeel

Jeroen Verberg, ceo en mede-oprichter van Hippo, heeft de juiste keuzes gemaakt om functionaliteit zoals hergebruik van content en gepersonaliseerde en gerichte content via meerdere kanalen mogelijk te maken. Dit doet hij met Hippo al vele jaren. Hippo CMS open source geeft klanten als Weleda de vrijheid om snel content real time te optimaliseren, zelfs nog voordat de gebruiker (websitebezoeker) een zogenaamde ‘bekende gebruiker’ is. Weleda is slechts een voorbeeld van het goede werk van Verberg bij Hippo. Oprecht een nominatie waard.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T16:20:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.