Computable selecteert 20 start-ups voor Awards

Start-ups

De algemene jury van de Computable Awards 2015 heeft in totaal twintig start-ups geselecteerd om op donderdagmiddag 16 april 2015 zich te komen presenteren. Tien van deze start-ups worden uiteindelijk genomineerd in de categorie Nederlandse start-up van het jaar. De winnaar van deze award wordt op 3 november bekend gemaakt.

Bokkz, Cloudtract, DoelgroepTV, eVerbinding, FastTrack Company, Genalice, Happitech, Inmote MT, IreckonU, it-BidZ, Nettie, Publ.sh, Quiver, Quli, RedSocks, Scanopy, Springest, Tconsult, trakkies. en Xpirit Nederland zijn de twintig start-ups die mogen komen pitchen voor een speciale jury. Voor dit juryberaad heeft Computable vijf personen geselecteerd die gespecialiseerd zijn in start-ups. Dit kan zijn op basis van begeleiding, maar kan ook vanuit investeerders kant zijn. Ook zitten er personen in de jury die zelf één of meerdere start-ups hebben opgericht. In de jury zitten:

Alex Bausch – Oprichter van VeliQ. Draait al een paar jaar mee in de start-up scene en heeft de nodige bedrijven opgestart.

Graham Bolton – Sinds 1989 zelfstandig ondernemer en voert regelmatig voor mensen in Private Equity en Venture Capital software assessments uit. Heeft daarmee de nodige ervaring opgedaan met start-ups.

Siebrand Dijkstra – Ceo van start-up AppMachine. Haalde recent een investering van 15,2 miljoen dollar binnen van het Amerikaanse Endurance. Was afgelopen jaar CEO van het jaar bij de Computable Awards 2014.

Sebastiaan Hooft – Serieondernemer en eigenaar van Maschile Ventures. Daarnaast mentor/begeleider van start-ups.

Ad Koolen – ‘Oude rot’ in het ict-vak, zowel aan vraag- als leverancierskant. Betrokken bij subsidietrajecten vanuit de overheid. Gespecialiseerd in het inschatten van de kansen van start-ups, projecten en innovaties. Biedt start-ups ook vrijblijvend en gratis advies aan, indien gewenst en gevraagd.

Aanwezig bij presentaties

Op donderdag vinden van 13.00 tot 17.00 uur de pitches van de start-ups plaats in Utrecht. Dit kan door iedereen worden bijgewoond. Dit kleinschalige evenement vindt plaats in de Trade Mart op de zevende verdieping van het Beatrix-gebouw van Jaarbeurs in Utrecht. In de hal beneden dient de lift te worden gepakt aan de kant van restaurant Zeyn (zijde Jaarbeursplein). Vanuit de lift is de Trade Mart links. Aanmelden wordt gewaardeerd op lezers@computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-15T16:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.