Computable stelt start stemproces Awards uit

Ict-vaktitel Computable stelt de start van het stemproces van de Computable Awards 2015 uit. Reden hiervoor is dat de zes jureringtrajecten in de projectcategorieën en bij de start-ups meer tijd van de redactie vragen dan vooraf was ingecalculeerd. Door de vertraging zal Computable op 5 juni 2015 het stemproces starten en kan er direct in alle categorieën gestemd worden.

In eerste instantie zou het stemproces op 28 april 2015 live gaan, maar deze datum bleek onhaalbaar. Doordat er in zes categorieën een extra juryberaad is ingelast, zijn niet tijdig alle genomineerden bepaald. De projectcategorieën voor het mkb, grootbedrijf en de overheid moeten nog worden afgesloten en ook zijn de genomineerde start-ups nog niet allemaal bepaald. In aanloop naar 5 juni 2015 zal Computable gedoseerd dagelijks de genomineerden in de verschillende categorieën bekend gaan maken.

Het uitstel van de start van het stemproces van de Computable Awards 2015 heeft ook een voordeel. Computable kan nu namelijk voor alle categorieën tegelijk het stemproces openen. Dit voorkomt dat mensen na toevoeging van nieuwe categorieën aan de stemmodule niet meer kunnen stemmen omdat zij eerder al een stem hadden uitgebracht. Het stemproces van de Computable Awards is namelijk beveiligd. Per e-mailadres kan maar één keer ingelogd worden in de stemmodule om de stem uit te brengen. Dit is ingesteld om het stemproces zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Ook wordt er op ip-adres gecontroleerd.

Onderwijs en zorg

Tot nog toe heeft Computable in twee van de achttien categorieën de genomineerden bekend gemaakt. Dit zijn de projectcategorieën voor onderwijs en zorg.

Voor onderwijs zijn genomineerd TalentQuest/Ready 4 work (Hofstad MAVO en IamProgrez), TeachTabs/LearnTabs (Tsabango Primary School en International Institute for Communication and Development (IICD)), LARS - Leerlingen App Rijd Samen (Pink Valley en PinkRoccade Local Government)), Persoonlijk leerplatform (Hondsrugcollege en PulseOn) en MijnSchool (Openbaar Onderwijs groep Groningen (O2G2) en Get There ICT Solutions).

De genomineerde projecten in de zorg zijn Jouw Internet Portaal ('s Heeren Loo Zorggroep, iPROFS en Involve.me), Living Lab eHealth (Slimmer Leven 2020 en SkinVision), MediMapp (Radboudumc, Coöperatie VGZ en Soulve), Mobiel toegang tot EPD (Meander Medisch Centrum, Dell en Medical Computer Support) en Quli (Amarant Groep, ARQ, Dichterbij, Dr. Leo Kannerhuis, Pluryn en Ordina).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-30T11:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.