Computable Awards 2015

Annerie Raaijmakers, IN2IT

Genomineerd voor CEO van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

Annerie Raaijmakers is de ceo van IN2IT. IN2IT is de eerste coöperatie van Nederland waarin een viertal sociaal gedreven ict-bedrijven hun krachten gebundeld hebben. Deze grondleggers van IN2IT zijn Flincl, ITvitae, Specialisterren en Cardan Technobility. Zij willen mensen met autisme aan de slag helpen. In de ict komen de kwaliteiten van mensen met autisme vaak uitstekend tot hun recht.

Als coöperatie komen de vier bedrijven voor grotere opdrachten in aanmerking, die nu voor elk afzonderlijk niet haalbaar zijn. Ze kunnen bovendien gebruikmaken van elkaars expertise. Dat is goed voor zowel de aangesloten bedrijven als hun medewerkers.

IN, de eerste twee letters van de naam, duiden op de dubbele doelstelling van de coöperatie. Ze staan voor zowel INnovatief als INclusief. 'Wij kennen het klappen van de zweep als het draait om ICT en sociaal ondernemen. Hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Daarnaast invulling van de ambitie voor een arbeidsmarkt waar niemand wordt buitengesloten. Bovendien kunnen wij onze klanten helpen met onze ervaring ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de Participatiewet', zegt Annerie Raaijmakers, directeur van IN2IT.

Juryoordeel

De jury ziet IN2IT als koploper van de ‘inclusieve economie’ waarin ieder talent meetelt in de arbeidsmarkt. Annerie Raaijmakers is het gedreven en enthousiaste boegbeeld van de organisatie de haar krachten heeft gebundeld. De jury is zeer gecharmeerd van dit initiatief en draagt daarom Annerie Raaijmakers voor als Ceo van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-03T17:41:00.000Z Jeroen Aris