Computable Awards 2015

Juryrapport: Cloudimplementatie PostNL

Genomineerd voor ICT-project van het jaar binnen het Grootbedrijf

Jeroen Aris

Jeroen Aris, licht de nominatie toe.

PostNL is als organisatie aan het transformeren om snel de veranderende markt te kunnen bedienen. Flexibiliteit en snelheid met betrekking tot de introductie van nieuwe producten en diensten zijn van groot belang. PostNL ziet public cloud-diensten als essentieel onderdeel van de oplossing. PostNL gaat dan ook ‘all cloud’.

PostNL heeft met de volledige go-to-cloud strategie ook een leverancier nodig van Identity en Access Management in de cloud. Met iWelcome heeft PostNL een partij gevonden om de 60.000 PostNL gebruikers een veilige en flexibele toegang te geven tot zowel de cloud als on-premise applicaties. iWelcome levert als één van de weinige partijen een Cloud Identity en Access management oplossing die onder de Europese Wet- en Regelgeving en niet onder de US Patriot Act valt. En de standaard dienstverlening is snel aan te sluiten, denk hierbij aan een traject van 3 maanden.

Juryoordeel

Het zorgen dat gebruikers eenvoudig kunnen inloggen op de verschillende cloudapplicaties is een cruciale stap in de go-to-cloud strategie van PostNL. De jury is onder de indruk dat iWelcome als een Nederlandse partij deze functionaliteit in zo’n korte tijd heeft gerealiseerd voor PostNL. En tegelijk de compliancy aan internationale regelgeving heeft verzorgd. Bovendien wordt het platform binnen PostNL nu ook ingezet voor de klanten van PostNL. De jury vindt dit een nominatie als beste ICT project in het grootbedrijf waard.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ceo van het jaar is. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T14:03:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.