Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cyberoam benoemt channel manager Benelux

Dit artikel delen:

Hilbrand Wouters

Hilbrand Wouters Cyberoam heeft Hilbrand Wouters benoemd tot channel manager voor de Benelux. Wouters gaat in samenwerking met de distributeurs BioXS en TopIT in Nederland en MMS-Secure in België zich inzetten om een actieve Cyberoam-partnercommuntity te creëren.

Wouters is geen onbekende in de ict-branche. Sinds 1992 houdt hij zich al bezig met it-gerelateerde producten en in 1996 is hij als account en sales manager gaan werken bij een reseller. In 2000 startte Wouters zijn eigen ict-bedrijf. Zijn jarenlange en brede ervaring waren voor Cyberoam reden om met Wouters in zee te gaan.

Wouters zal zich in eerste instantie focussen op de Nederlands markt, daarna volgen België en Luxemburg. Cyberoam wil de samenwerking met Benelux-partners intensiveren en uitbouwen. Doel is om Cyberoam voorkeursleverancier op het gebied van unified threat management (utm) in de Benelux te maken.

'Wij zijn blij met Wouters aan boord', zegt Kunal Popat, general manager Cyberoam Europe. 'Zijn toewijding, de geleverde prestaties en bewezen vaardigheden zullen het voor onze partners vergemakkelijken om van Cyberoam de meest geprefereerde utm-oplossing te maken. Een volwassen en zeer bewuste markt in de Benelux vraagt om een uitgebreide, vakbekwame en gemotiveerde channel manager. Wij zijn ervan overtuigd dat Wouters is toegerust om van deze uitdaging een succes te maken.'

'De bestaande Cyberoam-community in België en de (potentiële) partners in Nederland zijn zeer geïnteresseerd en gemotiveerd, en brengen een versnelde groei binnen handbereik', zegt Hilbrand Wouters. 'Samen met de sterk en gedifferentieerde producten van Cyberoam hebben we daarmee alles in huis wat we nodig hebben om ons te focussen op het uitbouwen van de relatie met deze partners door hen middels de inzet van de juiste tools zoals marketing en support, en het aanbieden van technische- en verkooptrainingen, daar waar nodig te ondersteunen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-16T17:11:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.