Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcadis opent Experience Center in Houten

Dit artikel delen:

Alcadis IP Solutions opent haar Experience Center in Houten om innovatieve netwerktechnieken en -oplossingen aan partners te demonstreren.

Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over haar kennis van Wi-Fi en ip-connectiviteit en het productportfolio. In het Experience Center zijn in samenwerking met de leveranciers een scala aan demo’s gerealiseerd over uiteenlopende onderwerpen en technieken. Daarnaast biedt Alcadis de partners de mogelijkheid om op maat gemaakte demonstraties aan te vragen.

“Het Experience Center maakt de onderliggende techniek van de oplossingen tastbaarder. Een Wi-Fi netwerk is niet tastbaar, maar door bijvoorbeeld een kijkje in het monitoringsysteem te geven of te tonen hoe snel een draadloze adapter roamed tussen access points zorgt voor verduidelijking. Je kan hier direct zien wat voor effect bepaalde technieken hebben. Datasheets en powerpoints zijn zo saai. En termen als ‘application fluent networking’ spreken niet tot de verbeelding. Een demo hiervan wel. Vanaf nu kunnen we in een korte periode snel klanten de uitwerking van bepaalde toepassingen laten zien. Wij praten niet over de connected home, deze bouwen we in onze Experience Center”, zegt Hans van Elsen, Technical Director bij Alcadis.

Eerder dit jaar verhuisde Alcadis naar een nieuwe pand op Vleugelboot 8 in Houten. De afgelopen jaren zag Alcadis het aantal klanten en netwerkprojecten explosief toenemen waardoor het vorige pand wat betreft ruimte en faciliteiten niet meer volstond. Het nieuwe pand biedt Alcadis verbeterde faciliteiten om de nieuwste netwerkoplossingen aan partners te demonstreren en hen te informeren en te trainen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-12T12:27:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.