Opiniebijdragen voor Computable

Computable wil een forum zijn waar automatiseerders hun meningen over ict en de ict-branche kwijt kunnen. Het onderwerp is in principe vrij. De redactie houdt zich het recht voor bijdragen te weigeren. Alle door de redactie goedgekeurde opinies worden - na eventuele aanpassingen - geplaatst op Computable.nl. Een deel van deze opinies wordt echter ook in het blad opgenomen.

Aan de kopij wordt de volgende eisen gesteld:

- Artikelen moeten worden uitgewerkt in de vorm van een betoog. Het bevat een centrale stelling die met argumenten wordt onderbouwd. Een opinie kan een blog, column of beschrijvend achtergrondartikel met de mening van de auteur zijn.

- De lengte van de kopij ligt grofweg tussen de 200 en 1500 woorden. Voor plaatsing op onze website kan een opinie langer zijn, maar voor het magazine mag de opgegeven maximale lengte zeker niet overschreden worden. Lukt dit niet, neem dan contact op met Cees Visser. Artikelen mogen niet gaan over de eigen activiteiten, technologie of producten en mogen geen commerciële boodschap of reclame bevatten. In elke bijdrage moet de mening van de auteur staan.

- Bijdragen naar aanleiding van eerder bij Computable verschenen artikelen worden ook als een opinie beschouwd.

De teksten kunnen per e-mail worden ingestuurd. Computable-experts kunnen hun bijdragen uploaden via een link in hun profiel op de site (alleen zichtbaar als je bent ingelogd).

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2818 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-24T14:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.