Expertverslagen voor Computable

Computable wil een forum zijn waar automatiseerders verslag kunnen doen van ict-bijeenkomsten. Het onderwerp is in principe vrij. De redactie houdt zich het recht voor bijdragen te weigeren. Alle door de redactie goedgekeurde expertverslagen worden - na eventuele aanpassingen - geplaatst op Computable.nl. Deze opinies kunnen ook in het blad worden opgenomen.

Aan de kopij wordt de volgende eisen gesteld:

- Artikelen moeten worden uitgewerkt in de vorm van een verslag. Hierin wordt de ict-bijeenkomst gemeld, worden hoofd- en eventuele deelthema’s genoemd en wordt juist dat benoemd dat opviel, innovatief was of wat afweek van het gangbare. In het expertverslag is de expert de ogen en de oren van de redactie.

- De lengte van de kopij ligt grofweg tussen de 200 en 1500 woorden. Voor plaatsing op onze website kan een expertverslag langer zijn, maar voor het weekblad mag de opgegeven maximale lengte zeker niet overschreden worden. Lukt dit niet, neem dan contact op met Cees Visser. Artikelen mogen niet gaan over de eigen bijeenkomsten, activiteiten, technologie of producten en mogen geen commerciële boodschap of reclame bevatten.

- Onder ict-bijeenkomsten verstaan wij (internationale) beurzen, congressen, seminars en zakelijke reizen naar het buitenland. Ook mag er een expertverslag geschreven worden naar aanleiding van een onafhankelijk onderzoeksrapport.

De teksten kunnen per e-mail worden ingestuurd. Computable-experts kunnen hun bijdragen uploaden via een link in hun profiel op de site (alleen zichtbaar als je bent ingelogd).
Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2864 6.80
3 Reza Sarshar 1437 6.75
4 Will Moonen 387 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 478 6.69
6 Pa Va Ke 1610 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-24T14:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.