Reviews voor Computable

Computable wil een forum zijn waar automatiseerders geteste producten en diensten kunnen beschrijven. Het onderwerp is in principe vrij. De redactie houdt zich het recht voor bijdragen te weigeren. Alle door de redactie goedgekeurde reviews worden - na eventuele aanpassingen - geplaatst op Computable.nl. Deze reviews kunnen ook in het blad worden opgenomen.

Aan de kopij wordt de volgende eisen gesteld:

- Artikelen moeten worden uitgewerkt in de vorm van een testverslag. Hierin wordt het product of de dienst genoemd, worden de plus- en de minpunten behandeld, wordt een vergelijking met identieke producten op de markt gemaakt en wordt er een eindoordeel inclusief cijfer (van 1 tot en met 10) gegeven. Een review mag ook een vergelijking van meerdere gelijkwaardige producten of diensten zijn.

- De lengte van de kopij ligt grofweg tussen de 200 en 1500 woorden. Voor plaatsing op onze website kan een review langer zijn, maar voor het weekblad mag de opgegeven maximale lengte zeker niet overschreden worden. Lukt dit niet, neem dan contact op met Cees Visser. Artikelen mogen niet gaan over de eigen producten of diensten en mogen geen commercieel advies of reclame bevatten.

De teksten kunnen per e-mail worden ingestuurd. Computable-experts kunnen hun bijdragen uploaden via een link in hun profiel op de site (alleen zichtbaar als je bent ingelogd).

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2835 6.80
3 Jack Jansonius 360 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 384 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 450 6.69
7 Pa Va Ke 1588 6.66

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-24T14:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.