Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stappenplan in de hand met Time IT

Dit artikel delen:

De nieuwe versie van Time IT is nu beschikbaar, het pakket waarmee iedereen die een nieuw systeem moet implementeren of een evenement moet organiseren te allen tijde ‘in control’ kan blijven. De extra functionaliteiten maken het pakket volgens leverancier Mirada nog gebruikersvriendelijker dan voorheen.

Time IT van Mirada is een instrument waarmee managers en supervisors gecontroleerd en veilig alle processtappen van een stappenplan traject kunnen doorlopen. Time IT verschaft in- en overzicht in diverse fasen van het stappenplan. Het brengt activiteiten, verantwoordelijken, afhankelijkheden, benodigde tijden en medewerkers in kaart en verwerkt deze in een overzicht. Hiermee wordt het stappenplan gestroomlijnd, wat de controle vergemakkelijkt, zowel in de voorbereiding- als in de uitvoeringsfase.

Gebruikers in de praktijk ervaren Time IT volgens leverancier Mirada als prettig vanwege het afdwingende karakter, men houdt elkaar scherp. Dankzij de optionele koppeling met Outlook worden Manager en medewerker automatisch geattendeerd op de uitvoering van hun taken en/of de status van de voortgang.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Time IT is zeker gebruikersvriendlijk en het zorgt ervoor dat de controle over alle activiteiten door het gehele plan goed te volgen is. Het software pakket zorgt ervoor dat je compleet in controle bent over alle activiteiten de communicatie kan voorgedefineerd worden wat het leven een stuk makkelijker maakt voor de manager.De look en feel van het pakket is prettig om mee te werken.

Goed stuk software noem ik dit :-)

Time IT, en de daarin geïmplementeerde methodiek van het gecontroleerd uitvoeren van een stappenplan, is een waardevol product. Het helpt organisaties om gestructureerd en kostenbesparend, complexe en tijdkritische projecten uit te voeren. Dit komt nog meer tot zijn recht bij zich herhalende projecten.

Ik heb TimeIT in de praktijk meegemaakt in een van de eerste versies tijdens de migratie van een zeer business en tijd kritische omgeving. Toen was het al een oplossing die z'n investering meer dan waard heeft bewezen. Inmiddels zijn veel functionaliteiten verder geautomatiseerd wat de oplossing nog gebruiksvriendelijker maakt. Het sturende karakter en de intergratie met de moderne communicatie middelen maken TimeIT een onmisbaar tool voor professionele event/projectmanagers.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-02T17:11:00.000Z externe partij


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.