Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress breidt RPM-suite verder uit

Dit artikel delen:

Progress Software breidt zijn Responsive Process Management (RPM) suite verder uit. De vernieuwde suite bevat Progress Control Tower. De gebruiksvriendelijke, browser-gebaseerde en interactieve interface is nu overal toegankelijk op de Apple iPad. Eindgebruikers kunnen niet alleen data monitoren, beheren en analyseren, maar zij kunnen bovendien actie ondernemen op informatie die is opgeslagen in verschillende databronnen.

De Progress RPM suite biedt ondersteuning voor Apple iPa. Dankzij de mobiele Control Tower-functionaliteit krijgen zakelijke eindgebruikers te allen tijde inzicht in events en processen binnen de organisatie en zijn zij in staat om deze te beheren.

Naast de nieuwe business intelligence-ondersteuning met Progress Analyst Studio op Apple iPad, is de nieuwe versie van de Progress RPM suite uitgebreid met Progress Actional interceptors om toegang te krijgen tot IBM CICS/MQ Mainframes, Tibco Activematrix BusinessWorks, SAP ABAP en Lombardi Teamworks. Hiermee wordt cross-platform, real-time inzicht mogelijk zonder additionele mainframe-kosten. Met deze nieuwe functionaliteit, kunnen zakelijke eindgebruikers meer inzicht krijgen in transactiepatronen verspreid over meerdere technologieën en platformen, waarmee zij de integriteit en performance van bedrijfstransacties kunnen waarborgen. Een bank kan hiermee bijvoorbeeld de overboekingen en creditcard transacties van een klant volledig volgen, ongeacht of dit verloopt via een mobiele applicatie, het internet of een pinautomaat.

De Progress RPM R2.0 suite bestaat uit Progress Actional Business Transaction Management (BTM), Progress Apama Complex Event Processing (CEP) en de Savvion Business Process Management (BPM)-platformen. Dit alles wordt beheerd vanuit de Progress Control Tower-interface.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-02T09:37:00.000Z externe partij


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.