TopForce ontslaat bijna kwart personeel

Dit artikel delen:
Crisis

Het Rotterdamse ict-consultancybedrijf TopForce ontslaat bijna een kwart van de medewerkers. Het bedrijf neemt afscheid van 14 consultants en vijf backoffice-medewerkers. Het gaat om personeel uit verschillende onderdelen van het bedrijf. Algemeen directeur Rob van Loon: 'Het verwachte groeiscenario bleef uit, daardoor moeten we ingrijpende maatregelen nemen.'

Het personeelsbestand krimpt van 79 naar zestig man. Directeur Van Loon: 'De bril van ict-bedrijven blijkt rozer dan die van het bedrijfsleven dat in ict investeert. Dit heeft tot gevolg dat wij een aantal medewerkers geen werk meer kunnen bieden.' De ontslagen vallen in de divisies practices, improvement en integration. Het bedrijf hoopt vanaf mei 2011 de nieuwe organisatiestructuur op orde te hebben.

Het in 1999 opgerichte TopForce richt zich voornamelijk op advisering over business intelligence (bi), portals en content management systemen (cms). Het bedrijf zegt de laatste jaren met zo'n 130 procent te zijn gegroeid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

'De ontslagen vallen in de divisies practices, improvement en integration. Het bedrijf hoopt vanaf mei 2011 de nieuwe organisatiestructuur op orde te hebben"

Een bedrijfje met 60 mensen en dan praten over divisies en nieuwe organsatiestructuur. Geen wonder dat het niet lekker loopt.

Portals, CMS en BI, hoe origineel. Dat claimt bijna iedereen te doen, niet echt een unieke "value proposition".

14 consultants en 5 backoffice medewerkers. Ik lees niks over management of directieleden. Goed bezig...

Inderdaad vreemd genoeg , hele management mag blijven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Business Analytics

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-05T11:25:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.