Exact Online verwisselt KPN voor Rackspace

Overstap moet dienstverlening aan Belgische klant verbeteren

Dit artikel delen:
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Bedrijfssoftwareleverancier Exact heeft een contract gesloten met Rackspace voor de hosting van het boekhoudpakket Exact Online. Dat online programma werd voorheen gehost door KPN. Volgens een woordvoerder van het softwarebedrijf is voor Rackspace gekozen voor verbetering van de dienstverlening aan gebruikers van Exact Online in België.

Hij stelt: 'Eerder werd de hosting uitgevoerd door KPN. Echter, Rackspace voldoet beter aan de wensen van de leverancier om Exact Online-klanten te bedienen omdat er ook in België gebruik gemaakt wordt van de online boekhoudoplossing.'

Het softwarebedrijf uit Delft wil niets kwijt over de duur en de waarde van de overeenkomst met Rackspace. Het bedrijf kan op dit moment niet reageren op de vraag of het staken van de overeenkomst voor hosting door KPN gevolgen heeft voor een andere overeenkomst tussen Exact en KPN. KPN levert namelijk onder eigen naam diensten voor online boekhouden op basis van Exact Online.

Rackspace beheerde eerder al testomgevingen van online boekhoudsoftware van Exact, maar gaat nu de productieomgeving hosten. Dat gebeurt vanuit hun datacenters in Groot- Brittannië. KPN verzorgde de hosting  vanaf de lancering van Exact Online in oktober 2005.

12.500 abonnees

Het softwarebedrijf uit Delft vindt naar eigen zeggen gemakkelijk nieuwe klanten voor Exact Online. Het bedrijf maakte begin 2010 bekend dat het aantal abonnementen voor die software in 2009 met veertig procent is gestegen tot 12.500. Daarmee is het softwarepakket volgens de leverancier het snelst groeiende softwarepakket uit zijn bedrijfsgeschiedenis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN
Vacatures Cloud Computing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-02T10:30:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.