Ctac boekt bijna 20 procent minder winst

Dit artikel delen:

Ctac boekt over 2007 een winstdaling van bijna 20 procent. Dat blijkt uit de jaarcijfers die het bedrijf presenteerde.

SAP-specialist Ctac heeft over 2007 een nettowinst geboekt van 1,7 miljoen euro, Dat is een daling van 19 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Toen kwam de winst uit op 2,1 miljoen euro. Dat blijkt uit de jaarcijfers die het bedrijf presenteerde.

Ctac zag de omzet in het afgelopen jaar met 32 procent stijgen van 38,1 naar 50,3 miljoen euro. Op autonome basis, dus zonder overnames, namen de verkopen met 20 procent toe ten opzichte van dezelfde periode in 2006. Het bedrijfsresultaat daalde in het afgelopen jaar echter van 3,9 naar 3,7 miljoen euro.

Vooruitblik

De SAP-specialist zegt in een vooruitblik dat de basis voor verdere groei is verstevigd. Het bedrijf verwacht voor 2008 een omzetstijging en een margeverbetering.

Eerder maakte Ctac bekend dat het zijn aandeel in dochterbedrijven heeft vergroot. Daarnaast opent het bedrijf een tweede kantoor in België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-13T11:26:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.