Twee partners leveren SAP als abonnement

Dit artikel delen:

SAP-partners 2B Interactive en Ctac krijgen het voorlopige alleenrecht op de verkoop van hostingabonnementen op het erp-pakket SAP Business All-in-One van het Duitse softwarehuis SAP. Het product is bedoeld voor middelgrote ondernemingen met 75 tot vijfhonderd werknemers. Het software-abonnement voorkomt dat gebruikers grote investeringen moeten doen in softwarelicenties en ict-infrastructuur. Zij kunnen een abonnement nemen voor een periode van twee, drie of vier jaar.

De SAP-partners verzorgen het onderhouden en upgraden van de software. Gebruikers kunnen voorlopig alleen bij 2B Interactive en Ctac terecht. In een later stadium zullen ook andere SAP-partners de hostingabonnementen mogen verkopen.

De lage en voorspelbare kosten van de abonnementsvorm zijn een belangrijk voordeel, zegt directeur MKB Rinse Tamsma van bij SAP Nederland. 'Met een hostingabonnement kiezen gebruikers voor een contract voor een vaste periode, waarna zij zelf kunnen beslissen hoe ze verder willen gaan.'

Modules

Gebruikers kunnen het hostingabonnement op het SAP erp-pakket uitbreiden met modules voor HR/Payroll en Customer Relationship Management (CRM).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-20T10:34:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.