Twice Group koopt trainingstak Tulip

Twice Group koopt de trainingsactiviteiten van Tulip Computers. De overname van de activiteiten van NewLevel, de trainingstak van Tulip, is afgerond. Twice Group wordt door de overname één van de grootste ict-opleiders van Nederland.

De overname van Tulip's trainingsactiviteiten door Twice Group is afgerond. Sinds 1 juni 2008 zijn de activiteiten van NewLevel, de trainingstak van Tulip Computers, overgenomen door Twice Group. Twice Group wordt daarmee één van de grootste ict-opleiders van Nederland. De partijen tekenden eind april 2008 een intentieverklaring voor overname.

Tulip rekent ict-opleidingen en -advies niet langer tot de kerntaken. Het stoot de opleidingentak af om zich te richten op ict-producten voor ‘lifestyle', logistiek en elektronische inkoop van producten (procurement).

Training en advies

NewLevel is achttien jaar actief op de Nederlandse ict-opleidingenmarkt. Het instituut heeft partnerovereenkomsten met Microsoft en Novell en is IITT-gecertificeerd. Daarnaast levert het diensten zoals Learning consultancy, duurzame leeroplossingen op maat. Ook houdt het bedrijf zich bezig met projectmanagement bij maatwerkprojecten en neemt het examens af voor Microsoft-, Cisco-, CompTIA-, Prince II-, Novell-, Citrix-, Linux- en ITILcertificaten.

In 2000 heeft Tulip de training en advies-onderdelen afgesplitst onder de naam NewLevel. Na de overname door Twice Group zal NewLevel zijn opleidings- en adviesactiviteiten onder eigen naam voortzetten.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-02T10:21:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.