Ymere vervangt informatiesysteem door SAP

Dit artikel delen:

Woningcorporatie Ymere gaat het informatiesysteem vervangen door een nieuw systeem gebaseerd op SAP. Capgemini gaat de implementatie verzorgen. Eind volgend jaar moet het systeem vervangen zijn.

SAP en Capgemini gaan het informatiehuishoudingsysteem van woningcorporatie Ymere vervangen. Het huidige primaire systeem SG Tobias wordt na tien jaar vervangen. De mogelijkheden van het pakket sluiten, volgens de corporatie, niet meer aan op de bewegingen in de woningcorporatiemarkt.

Het systeem wordt vervangen door Triangle, een op SAP gebaseerde oplossing. Capgemini wordt de implementatiepartner van het traject. Het systeem moet op 15 december in gebruik worden genomen.

Ymere is de grootste woningcorporatie van Nederland. De woningcorporatie beheert 82.500 woningen, winkels en bedrijfsruimten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ymere, Sap en Cap; gefeliciteerd. Dit gaat vast een domino-effect geven binnen WoCo-land.

Domino effect? echt niet. CAP moet het eerst maar eens waarmaken. Een goed pakket voor corporaties is wat anders dan een standaard SAP erp systeem neerzetten. Veel succes gewenst, maar weinig kans..

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-10T10:24:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.