Computable Awards 2008 in quotes

Dit artikel delen:
Computable awards 2008

De Computable Awards 2008 zijn uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Computable noteerde tijdens het Awardgala markante uitspraken uit de monden van winnaars en aanwezigen.

Computable heeft tijdens een feestelijke avond in het Amsterdamse Grand Hotel Krasnapolsky de Computable Awards 2008 uitgereikt. Ongeveer vierhonderd aanwezigen zagen hoe elf Computable Awards en vier Imago-Awards werden verdeeld onder de meest in het oog springende bedrijven van de Nederlandse ict-branche. De prijzen werden uitgereikt door Computable-hoofdredacteur Alex Beishuizen die werd bijgestaan door presentatrice Kristina Bozilovic.

Naast de uitreiking van de prijzen en het driegangendiner was er ruimte voor entertainment. Idols-finaliste Maud zong begeleid door sfeervolle pianoklanken, er was stand-up comedy van Computable-columnist Jacob Spoelstra en Henk Westbroek en Henk Temming (Het Goede Doel) gaven acte de presence.

Quotes

HP, na het winnen van de award voor Hardwareleverancier  van het jaar: "We zijn vereerd dat we zijn verkozen tot beste hardwareleverancier maar volgend jaar zouden we graag de prijs winnen voor beste softwareleverancier."

Stand-up comedian en Computable-columnist Jacob Spoelstra: "Ik zag in de parkeergarage dat Atos er ook is. Ik heb namelijk een aantal Skoda's zien staan. Die kunnen niet van SAP zijn want daar houden ze niet van degelijke producten."

Inter Acces, winnaar van de Award voor Meest maatschappelijk verantwoorde ict-onderneming van het jaar: "Veel gebieden in Afrika zijn ontstoken van informatie."

Willem van Groenland van Bol.com, winnaar van de award voor Cio van het jaar: "Dat ik hier in de spotlight sta, is gerealiseerd door die collega's daar."

Presentatrice Kristina Bozilovic na een felicitatiezoen aan Ceo van het jaar Sabine Palinckx: "Sta ik hier de hele avond voor de mannen voor het grijpen en dan kust niemand mij."

Henk Westbroek over collega-zanger Henk Temming: "Henk laat even op zich wachten hij heeft gehoord dat Kristina voor het grijpen is."

Henk Westbroek (lachend) over de kredietcrisis: "En jullie aandelen zijn niets meer waard."

Capgemini, Ict-servicesleverancier van het jaar: "Kredietcrisis? Ieder probleem is een kans."

Google, na het winnen van de Imago Award voor Werkgever van het Jaar: "Zoenen met Kristina is heerlijk, maar ‘first of all' elke keer als ik in de trein stap naar mijn werk is het een feest om naar Google te gaan."

Google, over de nieuwe beveiliging tegen het versturen van e-mails waar je later spijt van krijgt: "Op een avond als deze stelt je e-mail vijf vragen voordat je een bericht kan versturen , handig toch?"

De winnaars op een rij

ICT-recruiter van het jaar
iSense

ICT-detacheerder van het jaar
            
VX Company

ICT-project van het jaar in de publieke sector
Orgaan Donatie Informatie Systeem - Odisys

ICT-project van het jaar
                
Stadsarchief Amsterdam (Toutatis)

Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar

Cisco

ICT-servicesleverancier van het jaar    
Capgemini

Softwareleverancier van het jaar             
Google

Hardwareleverancier van het jaar
HP

Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar         
Inter Access
    
CIO van het jaar                 
Willem van Groenland - Bol.com

CEO van het jaar
Sabine Palinckx - Business Objects

Computable 100-awards

Krachtigste ICT-bedrijf van het jaar
Google

Beste zakenpartner van het jaar
HP

Beste werkgever van het jaar
Google

Meest innovatieve ICT-bedrijf van het jaar
Google
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-24T12:12:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.