Cadeau: Canon EOS 1000D kit (body + 18-55 mm lens)

Dit artikel delen:

Canon stelt de nieuwste D-SLR, de EOS 1000D, beschikbaar voor de Computable Kerstpuzzel. Met een 10,1 megapixel CMOS-sensor, 7-punts wide area AF-systeem en continu-opnamen met een snelheid drie jpeg-beelden per seconde tot de geheugenkaart vol is, biedt Canon met de EOS 1000D een betaalbaar instapmodel in de wereld van EOS-camera's.

Met de lichtste body van een digitale EOS-camera ooit, bevat de EOS 1000D een pakket aan innovatieve technologieën dat ook wordt gebruikt in de professionele Canon EOS-1 serie camera's, waaronder de DIGIC III-beeldprocessor en Live View-mode. Om direct aan de slag te kunnen gaan, wordt de EOS 1000D geleverd met een Canon EF-S 18-55mm IS objectief, voorzien van 4-stops beeldstabilisatie om ook superieure prestaties te leveren bij weinig omgevingslicht.

'De EOS 1000D is een kleine camera achter een groot idee: de superieure flexibiliteit en beeldkwaliteit van het EOS systeem in een toegankelijk, betaalbaar model', zegt Mogens Jensen, hoofd van Canon Consumer Imaging Europe. 'Voor iedereen die klaar is om de volgende stap te zetten in de wereld van creatieve fotografie, vormt de EOS 1000D het ideale instapmodel in de wereld van D-SLR.'

De EOS 1000D is beschikbaar en de adviesverkoopprijs van de hele kit is € 559,-.

Terug naar de Kerstpuzzel en het prijzenoverzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-18T08:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.