Cadeau: Woxter i-cube 500 MKV, namens Signo

Dit artikel delen:

Signo Distribution Holland wilde ook graag meedoen aan de Kerstpuzzel 2009 van Computable. Het bedrijf stelt uit het eigen portfolio De Woxter i-cube 500 MKV beschikbaar, multimedia- en MKV-speler met HDMI-aansluiting.

Met deze speler kunnen (niet-H624) films en muziekbestanden direct vanaf het internet via de televisie worden afgespeeld. De HDMI-aansluiting op de i-cube garandeert hierbij de beste audio- en beeldkwaliteit. De Woxter biedt daarnaast opslagruimte voor bestanden op de pc en kan als externe harde schijf fungeren. De Woxter i-cube X-Div 35 XP-REC-HIGH is per direct verkrijgbaar en kost € 199,- inclusief BTW. De Woxter i-cube 500 MKV is ook per direct verkrijgbaar en kost € 99,- inclusief BTW.

Signo Distribution Holland is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie. Merken die door Signo gevoerd worden: onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto, Revo en Woxter. Meer informatie: www.signodistri.eu.

Terug naar de Kerstpuzzel en het prijzenoverzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-18T08:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.