Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Time IT als plannings- en implementatiepakket

Het draaiboek om diverse trajecten te maken, is vernieuwd. Terwijl Time IT voorheen alleen tijdgedreven was, kan er nu per groep activiteiten gekozen worden voor tijd- óf medewerkergedreven.

Organisaties worden voortdurend geconfronteerd met het maken van een stappenplan. Of het nu gaat om een draaiboek voor een functioneel upgrade-traject, voor een implementatietraject van nieuwe programmatuur, het organiseren van een evenement, het opstellen van een calamiteitendraaiboek of andere activiteiten, Time IT helpt managers en supervisors een dergelijk stappenplan op een gestructureerde en consistente manier te maken.

Leverancier Mirada heeft besloten de functionaliteit van het pakket uit te breiden. Activiteiten konden alleen gepland worden per hoofdgroep, sequentieel, parallel of op een vast startmoment. Nu kan de gebruiker ook aangeven dat de aansturing van de geplande activiteit medewerker- of tijdgedreven moet zijn. Er wordt nu dus ook rekening gehouden met de agenda van de medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-20T11:08:00.000Z externe partij


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.