Nieuwe SnagIt beeldbewerkingssoftware

CD & E Distribution komt met een nieuwe versie van SnagIt. Versie 9.0 stelt de pc-gebruiker in staat om willekeurige afbeeldingen, inclusief scrolling windows, objecten, menu´s, video- en tekstbestanden en webpagina´s te capturen, bewerken en delen, voor verder gebruik in e-mails, instant messages, PowerPoint presentaties, MS Office documenten, iPod, marketing- en verkoopmateriaal, technische documentatie, handouts, websites en blogs

Ten opzichte van de voorgaande versie zijn er enkele interessante kenmerken aan SnagIT toegevoegd. Met ‘Go with the flow' past versie 9 zich aan aan de workflow. Het combineren van afbeeldingen is vereenvoudigd met een drag-and-drop-functie. Captures worden nu door SnagIt automatisch voorzien van een van tag of flag en opgeslagen waardoor ze snel zijn terug te vinden op sleutelwoorden, flags en bestandsgegevens. Tot slot zijn de menu's voor de edittools opnieuw ontworpen om veel gebruikte features nog sneller terug te kunnen vinden.

SnagIT 9.0 draait onder Windows 2000/XP/Vista met minimaal 512 MB vrij RAM-geheugen. Op de harde schijf moet minimaal 60 MB vrije ruimte beschikbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-20T13:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.