Canon en HP breiden hun alliantie uit

Dit artikel delen:

Canon en HP hebben hun 25-jarige alliantie uitgebreid. Ze verkopen nu ook samen hun printingproducten en -diensten. In deze samenwerking worden de diensten en ondersteuning van EDS, de managed print services van HP en de services en support van Canon samengevoegd. De uitgebreide alliantie is een combinatie van Canons grotere multifunctionals en HP's producten en diensten op het vlak van systeemmanagement, it-integratie en workflowoplossingen.

De gecombineerde producten en diensten worden aangeboden aan grootzakelijke bedrijven die actief zijn in diverse verticale markten. Als onderdeel van deze samenwerking worden de diensten en support van EDS, de managed print services van HP en de services en support van Canon samengevoegd tot één breed aanbod. 

Canon en HP krijgen nu ook toegang tot elkaars management en third-party development softwareportfolio's, waaronder Canon imageWARE Enterprise Management Console, Canon MEAP, HP Web Jetadmin en het HP Open Extensibility Platform.

De verbrede alliantie tussen HP en Canon is volgens analisten een reactie op de recente overnames die Ricoh (Ikon) en Xerox hebben gedaan. Door deze verbrede alliantie verwachten analisten dat Océ en Konica Minolta, die al eerder een samenwerking aangingen, nauwere banden zullen aanhalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-17T08:46:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.