Dell krijgt grote order van Eurojust

Dit artikel delen:

Computerleverancier Dell mag naar verwachting voor twee miljoen euro aan server- en opslagapparatuur leveren aan Eurojust. Dit Europees orgaan voor de justitiële samenwerking zetelt in Den Haag. Eurojust vernieuwt zijn ict. In dat kader liep er een aanbesteding voor de levering van desktops, laptops, applicatie- en beheerserversystemen, opslagapparatuur, accessoires en ondersteunende diensten. Met Dell is een raamovereenkomst gesloten.

De aanbesteding bestond uit twee percelen: een voor de aankoop van hardware (een contract van twee jaar, tweemaal verlengbaar met telkens één jaar) en een voor het onderhoud, de upgrades en aanverwante diensten (een looptijd van vier jaar; driemaal verlengbaar met telkens twee jaar). , voor het onderhoud, upgrades en aanverwante diensten (4 + 2 + 2 + 2).

Op basis van de huidige begrotingslevensduur van computersystemen (25 procent afschrijving per jaar) en hun functionele levensduur (tussen 2 en 6 jaar), kunnen systemen die in het vierde opdrachtjaar zijn aangekocht extra jaren onderhoud door dezelfde contractant nodig hebben, meldt Eurojust.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-07T13:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.