Scholten Awater scoort opnieuw onderwijsorder

Dit artikel delen:

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) laat zijn nieuwe werkplekapparatuur leveren door Scholten Awater. Beide partijen hebben hiervoor een raamovereenkomst getekend met een looptijd van twee jaar, met een optionele verlening van tweemaal één jaar. Het contract betekent voor de hardwaredienstverlener opnieuw een order binnen het onderwijsveld.

Scholten Awater won de tender van vier andere partijen. Het bedrijf levert werkstations, monitoren en laptops. Er loopt nog een aanbesteding voor printers en randapparatuur.

De hardwaredienstverlener is een succesvolle leverancier in het onderwijsveld. Recent sloot het hardwarecontracten met de Stichting Scholengroep Spinoza (2,3 miljoen euro) en Hogeschool Zuyd (bijna vierhonderdduizend euro). In 2009 sleepte Scholten Awater grote opdrachten binnen bij de Wageningen Universiteit (tien miljoen euro), Universiteit Utrecht (acht miljoen euro) en bij vier universiteiten die gezamenlijk serverapparatuur aanbesteedde (Universiteit Amsterdam, Universiteit Leiden, Radboud Universiteit Nijmegen en Universiteit Twente; geraamde waarde: 4,8 miljoen euro), Christelijke Hogeschool Windesheim (Zwolle, 3,2 miljoen euro), ROC Mondriaan (regio Haaglanden), Koning Willem I College (acht miljoen euro, Den Bosch) en Grafisch Lyceum Rotterdam.

De Universiteit Twente trok het bedrijf bovendien aan voor het leveren van notebooks. Bij de Vrije Universiteit in Amsterdam is Scholten Awater samen met HP en Proact betrokken bij een san-opdracht (san: storage area network) en was het al een grote computerleverancier.

Buiten de onderwijssector behaalde de hardwaredienstverlener kortgeleden een opdracht (desktop- en netwerkhardware, waarde 1,2 miljoen euro) van Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Erasmus Universiteit

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-23T11:13:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.