IBM introduceert nieuwe Power7-systemen

Speciaal voor grote en middelgrote ondernemingen introduceert IBM vijf nieuwe systemen met Power7-processor. Deze nieuwe Power7-systemen, waarop AIX-, IBM i- en Linux-oplossingen draaien, zijn volgens de leverancier bedoeld voor zowel transactieverwerking als throughput computing, zoals bedrijfsanalyse.

De nieuwe systemen binnen de productgroep van servers met Power7-processor bestaan uit verschillende versies. De IBM Power 795 is volgens IBM een krachtige Unix-systeem, met schaalbaarheid en uitermate flexibele configuratiemogelijkheden. De IBM Power 710, 720, 730 en 740 Express zijn lager geprijsde energiezuinige Power7-systemen voor middelgrote bedrijven. Verder zijn er de IBM i Solution Editions; deze zijn voor alles wat middelgrote klanten voor hun core business nodig hebben, met software van Infor, Lawson, Oracle JD Edwards en SAP. Tot slot is er de IBM i Edition Express for BladeCenter S; deze integreert IBM i- en Windows-blades binnen hetzelfde chassis en maakt consolidatie van web-, database- en applicatieworkloads mogelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wie meer wil vernemen over de POWER7 annoncering, en nog belangrijker, wie oplossingen van IBM en partners wil zien, komt best naar het Inspire Planet event op 5 oktober in Utrecht. Meer info op http://www.inspireplanet.nl/index.php/programma

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-27T10:31:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.