Erasmus kiest Winvision voor fase 1 @wEURk

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Winvision gaat voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) de eerste fase uitvoeren van het project @wEURk. Deze eerste fase is de voorbereiding van de implementatie van de universiteitsbrede ict-werkplek en zal naar verwachting tegen de zomer van 2011 zijn afgerond.

Project @wEURk is gericht op de realisatie van een nieuwe, universiteitsbrede ict-werkplek die studenten en medewerkers in staat stelt om vanaf iedere locatie, op ieder gewenst moment en vanaf ieder systeem of platform gebruik te maken van de it-services die de universiteit biedt. Binnen de verschillende faculteiten en onderdelen van de universiteit zijn uiteenlopende it-systemen en -omgevingen in gebruik. Daarnaast heeft de universiteit te maken met een grote diversiteit aan systemen en platforms die worden gebruikt door studenten en medewerkers.

Verschillende it-services

Met het project @wEURk wil de EUR alle studenten en medewerkers binnen alle faculteiten, ongeacht de systemen en platforms die zij gebruiken, op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie toegang geven tot de verschillende it-services die de universiteit biedt. Voor de eerste fase van project @wEURk was de universiteit op zoek naar een it-partner die niet alleen beschikt over de vereiste technische en projectmanagementexpertise, maar ook kennis heeft van de processen die binnen een onderwijsinstelling als de EUR spelen en in staat is op strategisch niveau te adviseren. Uiteindelijk werd voor Winvision gekozen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Erasmus Universiteit

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-02T10:10:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.