Oracle introduceert nieuwe Sparc Supercluster

Dit artikel delen:

Oracle introduceert de Sparc Supercluster, gebaseerd op Sparc T3 en M5000-servers. De Oracle Sparc Supercluster is vanaf 2011 beschikbaar in T3-2, T3-4 en M5000-gebaseerde configuraties. Met de toevoeging van de Sparc Supercluster zegt Oracle een standaard neer te willen zetten voor databasesystemen.

Oracle's Sparc Supercluster is een infrastructuuroplossing voor het draaien van RAC (Real Application Clusters) databaseomgevingen. Gebaseerd op de architectuur van het nieuwe TPC-C record van Oracle, maakt de Sparc Supercluster gebruik van nieuwe Sparc-servers, FlashFire, InfiniBand QDR, Oracle Solaris en het ZFS Storage Appliance.

De Oracle Sparc Supercluster is vanaf 2011 beschikbaar in T3-2, T3-4 en M5000-gebaseerde configuraties. Alle drie de Sparc Supercluster configuraties omvatten SPARC T3 of M5000-servers, Sun ZFS Storage 7420 servers en Sun Network ZFS InfiniBand Gateway-switches. Met de toevoeging van de Sparc Supercluster zegt Oracle een standaard neer te willen zetten voor databasesystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-03T16:49:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.