Adobe Flash Player 10 beschikbaar

Dit artikel delen:

Adobe Systems maakt bekend dat Flash Player 10 beschikbaar is. Interactieve designers en ontwikkelaars kunnen de nieuwe, expressieve features en de visuele prestatieverbeteringen in Flash Player 10 inzetten voor een verbeterde creatieve besturing. Hiermee kunnen zij aan gebruikers aantrekkelijke webapplicaties, interactieve content en hoge kwaliteit video's leveren via verschillende browsers en op alle belangrijke besturingssystemen.

Adobe Flash Player 10 biedt ondersteuning van aanpasbare filters en effecten, native 3D-transformatie en -animatie, geavanceerde audioverwerking en gpu-hardwareacceleratie. De flexibele tekstverwerker in Adobe Flash Player 10 voorziet interactieve designers en ontwikkelaars van meer lay-out opties voor tekst en een betere creatieve besturing.

De vernieuwde flash-speler van Adobe breidt ook de mogelijkheden van de Adobe Creative Suite 4-productlijn uit met nieuwe niveaus van Flash-integratie om de samenwerking te stroomlijnen en de ontwerp/ontwikkel-workflow te verbeteren. Interactieve designers en ontwikkelaars kunnen persoonlijke filters en effecten creëren met Adobe Pixel Bender, dezelfde technologie achter veel filters en effecten in Adobe After Effects CS4-software. Flash Player 10 biedt ook nieuwe mogelijkheden en prestatieverbeteringen in Adobe Flash CS4 Professional, de authoring-omgeving om interactieve ervaringen te creëren. Dit bevat ook 3D-effecten die eenvoudig te gebruiken zijn en het mogelijk maken voor designers om ontwerpen in 2D eenvoudig om te zetten en te animeren in 3D.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik krijg Flash Player niet geinstalleerd. Alweer een compatibiliteitsprobleem met Vista?

Hoi,
Ik krijg de nieuwe versie niet geinstalleerd weet iemand hoe dit komt??

Hoi,
De nieuwe versie krijg ik maar steeds niet geinstalleerd kan iemand helpen??

Ik heb gewoon Explorer maar krijg de flash player niet op mijn computer geinstaleerd wat doe ik fout, ik kan nu diverse site's niet gebruiken

Net zoals de vorige 4 mensen krijg ik hem ook niet gedownload/geinstalleerd en ik heb ook vista.
Er staat toch duidelijk bij de info bij dat ie ook op vista draait

Ik heb XP,de installatie naar Adobe Flash Player is een probleem.[ook na meerdere keren proberen]

Ja ik heb het zelfde probleem heb ook vista en krijg hem niet geinstaleert dus kan veel sites nie gebruiken is er een FIX voor ?

:-)

de flash player voor 64 bit cpu's is alleen voor linux beschikbaar. En flash 10 installeert gewoon op linux zonder problemen.

Tja, linux is zo moeilijk ...

Je kan fash zo installeren onder vista: Start Internet explorer op als administrator ( rechtse muisnkop --> uitvoeren als administrator )
Ga naar de site van adobe waar je flash kan installeren en installeer hem. Bij mij werkte het hierna.
Succes!

en voor xp? hoe installeer ik hem op xp?
ik krijg ook een error en dat ik naar de site moet
www.adobe.com/go/tn_19167, zou niet weten wat dat moet voorstellen en de site zegt dat het niet bestaat..

Op xp krijg ik geen error's. Het enige wat je misschien kan proberen is voorgaande versies van flash te verwijderen en het dan nogmaals te proberen...

Ik heb een soort gelijk probleem in Vista. Flasplayer is geinstalleerd en kan worden gebruikt als administrator maar als standaard gebruiker vraagt IE om het te installeren. Als je dan gaat installeren gaat het process in een soort loop (vragen voor installatie en vragen om admin paswoord). Deze vraag bij Adobe gedropt maar krijg als antwoord het is geinstalleerd dus geen probleem. Of met andere woorden zeur niet en zoek het maar uit.

Bij mij werkt flashplayer 10 goed IE7 en Win xp.

Ik krijg flashplayer 10 niet op m'n Windows XP geinstalleerd. Kan iemand me hier mee helpen?

Ik heb mijn webbrowser gewijzigd van IE naar FireFox. Diverse site kan ik nu niet bekijken omdat ik FP moet installeren. Meerder malen geprobeerd maar mijn PC geeft aan dat ik 5000 KB moet vrijmaken? Maar ik heb nog ongeveer 52 GB vrij? Hoe los ik dit op?????

Ik ben een nieuwe pc aan het inrichten en krijg dezelfde melding als SHJN. Op de twee andere pc's in huis had ik geen problemen met de combinatie Firefox en Flash Player (zelfde versie), maar op de nieuwe pc krijg ik FP niet geinstalleerd. IE7 en FP werkt overigens wel. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?

@Robert,

mijn probleem is opgelost: Heb het niet zelf opgelost maar een "slimme" vriend........ Hij was via de volgende link bij de oplossing gekomen: http://forum.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1091698.htlm

Bij mij is/ was het volgende aan de hand:
Mijn harde schijf is niet de C-schijf. dat is bij mij de H-schijf. Nou om de 1 of andere reden begrijpt FP 10 dat niet.

Dus hebben we dit opgelost door een USB in de PC te doen, deze tijdelijk de C schijf te maken (en de C schijf tijdelijk de K schijf te maken). Vervolgens hebben we FP 10 via de USB kunnen downloaden op de PC. Daarna de drivers weer terug gezet naar de oorspronkelijke driver/ schijven en nu heb ik ook FP 10. Suc6 hoop dat je probleem nu ook wordt opgelost.

Nou ik heb hem 1 x kunnen installeren en ik kon weer op youtube kijken maar toen: de volgende dag wou ik op youtube kijken kon het niet. nu is er een week voorbij en ik krijg dat flash player maar niet geinstaleerd en ik kan nu niet op youtube kijken en dat is irritant want ik moet daar dingen bijhouden >.< dus nu mijn vraag: hoe krijg ik hem ooit weer op mn pc? (windows xp)

Ik krijg Flash Player 10 niet op m'n Windows XP geinstalleerd. Kan iemand me hier mee helpen?

Waarom zou ik Flash Player 10 moeten installeren? Versie 9 is goed genoeg en mijn hardware (werkgeheugen)is maar net groot genoeg. De enige reden die ik kan verzinnen is, dat hackers misschien misbruik zouden kunnen maken van verouderde software. Weet iemand of dat hier ook het geval is?

Bedankt SHJN. Ik ga het binnenkort even proberen. Mijn harde schijf is inderdaad bij mij ook de H-schijf.

Ik heb dezelfde problemen gehad op Vista , kijk even hier
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_19166&sliceId=1#internet_explorer

en voer uit zoals uitgelegd...en het werkt!
Succes
Theo

Flash krijg ik ook niet geinstaleerd. Ik weet niet wat het is maar steeds krijg ik bij verschillende site's te horen dat ik Flash moet installeren terwijl ik dat al een tiental keren heb geprobeerd.
Ik heb Flash er al afgegooid, uit mijn register verwijderd, terug install. Steeds opnieuw die f*king melding dat ik Flash moet installeren.

Adobe begint op mijn zenuwen te werken, ipv Flash op mijn PC.

Krijg steeds op de site van Adobe bij het installeren van Flash Player 10. Een sms-piraat die vraagt om te bellen voor code. Nummer van de piraat is 7222, beslist niet doen. Wie kan mij helpen welke site wel een goede install
op staat?

Ik krijg bij een site te zien dat ik macromedia flashplayer plug in gratis kan installeren. aar alles is in het Engels en dan weet ik niet of ik iets verkeerd doe. Ik deed het met Adobe, maar dan komt IE met een waarschuwing voor beschadiging. Wat moet ik nou toch? Ik heb Windows XP.

ja Walter, dat is bij mij ook het geval. Om je ROT te ergeren!

Ik heb Windows Vista,. Wat ik ook probeer om de Adobe Flash player te installeren, het lukt niet!!! Nu kan ik op You Tube geen video's bekijken. Het is gewoon lastig, wat moet ik doen???

Bij mij is het hetzelfde. Krijg de flash player er maar niet op. Ben al dagen bezig geweest en het lukt maar niet. Kan geen games meer doen enook niet op mijn hyves. Ik heb XP met de nieuwe internet 8.

Ik kom steeds op de site van Adobe om Adobe Flash Player 10 te installeren. Als ik de knop van install heb aangeklikt. Verschijnt er links boven een blokje met een kruis erin. En daar blijft het dan bij.
Niets wordt verder zichtbaar. Installeren van de Adobe is een missie zonder eind. Waardeloos.

Ben ik dus toch niet de enige die de FP niet geinstalleerd krijgt. maar een antwoord vind ik nog steeds niet.ik ben al een maand aan het aanmodderen...

Nou Vincent, kan je geen ongelijk geven. Ben al weeeeeeken druk doende met die adobe toestand; alleen maar steeds eraf gegooid worden door internetstoring. Dan wel muziek, maar geen muziek als ik die adobe uitschakel, maar wel internet. Om gestoord van te worden. Lever toch goed spul! Een computer kost geen kwartje zeg.

ik krijg hem er ook niet op

Ik kan niet geloven, mensen, dat jullie allemaal het niet voor elkaar krijgen om de flash player te installeren.

Dit is toch computable? Dit is een website voor IT'ers? Toch?

Waren pc's met Windows niet zo eenvoudig?

Hier: deze versie doet het altijd (wel eerst fedora installeren, dat wel):

http://linuxdownload.adobe.com/adobe-release/adobe-release-i386-1.0-1.noarch.rpm

Je kan zelfs de versie voor 64bit cpus gebruiken: http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/libflashplayer-10.0.22.87.linux-x86_64.so.tar.gz

Dus: waar wachten jullie nog op?

Onlangs werd ik via automatische updates van Microsoft geupdatet naar Explorer 8.0. Ik werk in XP. Vanaf toen kon ik geen reclamefolder onder andere deze van makro en anderen alsook youtube fimpjes niet meer afspelen, ik moest de laaste versie van flash player downloaden heb ik gedaan versie 10 gedownload en goed geinstalleerd, maar nog steeds kan ik de fimpjes niet afspelen java script staat op on aangevinkt. Hoe kan ik dit oplossen ,weet iemand raad a.u.b.? Ik weet het niet meer.

Nou ik snap er ook helemaal niks van!

Hier krijg ik ook steeds de melding om flash 10 te installeren dat doe ik dan en dan zegt tie met succes geinstalleerd maar nee of staat niet op mijn computer en kan nog steeds niet op alle site's.
Om gek van te worden!

Hallo allemaal,

Het lukt mij echt totaal niet om flashplayer 10 te instaleren. Ik heb een windows vista. Steeds als ik hem probeer te instaleren zegt hij succesvol geinstaleerd maar hij doet het alsnog niet. Ik wordt er echt gestoord van! Kan iemand mij helpen?

Verwijder eerst de Flash Player met dit tooltje.
uninstall Flash Player ( Downloaden bij Adobe.com)

Installeer dan Flash Player 10.0.22.87 (Internet Explorer)

De plug-in staat dan in:
C:\Windows\System32\Macromed\Flash

En hier kun je controleren of Flash Player juist is geinstalleerd.
www.adobe.com/products/flash/about

Alles bovengenoemd heb ik geprobeerd maar niets is gelukt. Uninstal, opnieuw opstarten en instal FP, maar FP werkt niet

Helaas moet ik ook melden dat installatie van de nieuwe flashplayer NIET lukt. Ik heb zelfs antivirus en firewall uitgeschakeld. Ook dat helpt niet. Ik wilde de site van staatsloterij zien, maar die blijft vragen om flashplayer. Als steeds meer websites met flashplayer gaan werken, dan is er straks steeds minder te zien.

aanvulling: Flasplayer is geinstalleerd nadat ik eerst uninstall hebt gebruikt. Staatloterij en youtube werken weer. (hoop dat het zo blijft, ook met andere sites)
Schakel desnoods alle beveiligingen uit, ook in internetopties, en probeer dan te installeren.

Ik heb hem op vista automatisch maar op xp krijg ik hem maar niet geinstalleerd

Als 60+-er zoek ik al maanden de oplossing bij de jeugd. Steeds weer vraagt de site Flashplayer te downloaden, steeds weer wordt gedownload en steeds weer blijkt niets geinstalleerd. Ook ik werd er moedeloos van!
Ben gaan experimenteren en heb het probleem nu opgelost!!!
1. Heb virusscanner en firewall uitgeschakeld,
2. Ga naar: http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
3. Download: uninstall_flash_player.exe (205kb)
4. Laat het uninstall-bestandje zijn werk doen,
5. Download opnieuw de Flashplayer 10 en voil?, hij
doet het !!!
6. Firewall en virusscanner weer inschakelen!
Succes ermee!!!Heb ook problemen met Flashplayer 10. Kan alleen Youtube-filmpjes zien als account met rechten. De beperkte-rechten-account werkt zomaar niet meer. Opnieuw installeren van IE 8 en FP 10 brengt geen verandering. Werk met Windows-XP. Kent iemand dit verschijnsel?
Vast bedankt voor de reactie..........Aramis

Geweldig na de procedure van Opa Jean Pieree werkt alles weer!

Thanks

tnx Opa Jean Pieree. na een week kan ik eindelijk weer youtube filmpjes kijken :D

ik heb adobe flash maar de sites waar ik op gaan, gaan soms vanzelf weg. en dan staat er een venster met '' probleem door adobe flash player'' ik word er echt niet goed van, want elke keer gebeurt dat!
aub. wat kan ik hier tegen doen??
alvast bedankt :]

Ik had hetzelfde probleem, maar met de hulp van Opa Jean Pierre is het nu gelukt. Bedankt.

Ik had ook problemen met adobe flashplayer en met de instructies van opa Jean Pierre is het gelukt, eindelijk. Bedankt

Vincent,

Dit probleem kan waarschijnlijk worden opgelost door als administrator te installeren. Gewoon je explorer rechts aanklikken en kies als administartor uitvoeren. Je krijgt wel een melding waarschijnlijk, maar dan installeerd ie wel vanaf adobe. Het schijnt dat in kleine plaatsjes als St. Pancras dit soort problemen het grootsts is..

Beste mensen ik ben ook al een tijd bezig om flash player te instaleren op xp en exploer 8 krij wel steeds de melding succesvol geinstaleerd, maar tot heden nog niet gelukt ook de oplossing van opa jean pierre niet. Weet iemand nog een andere oplossing?

jawel opa jean pierre, maar als je de virusscanner uit moet schakelen... zit er dan geen virus op een of andere manier in die adobe flash player?

Ik weet niet snap echt niks van computers, maar je raadt het al... in xp krijg ik het maar niet geinstalleerd (versie 10) hoe vaak ik het ook probeer, oude versie helemaal verwijderd, maar niks helpt kan dus geen kant op.

Ik krijg Adobe flach player 10 niet ge�nstaleerd kan iemand mij helpen wij hadden ook al problemen toen hij uit was gekomen

reactie van opa werkt bij mij ook niet :(

Ik heb op advies van opa (11-06-2009) AVG uitgeschakeld en idd nu doet adobe het zonder probleem. Firewall uitschakelen was in mijn geval niet nodig. Ik heb windows xp overigens.

In eerste instantie deed adobe het alleen bij netlog; bij andere websites kwam weer de bekende gele balk. Ik moest nog een keer op de gele balk klikken dat ik de invoegtoepassing voor alle websites wilde installeren en voila, hij doet het. Eindelijk. Zelfs youtube kan ik nu eindelijk zien.

Opa Jean pierre bedankt, zo lukt het inderdaad

Ook ik heb problemen met zowel IE als Firefox als ik update naar Flash Player 10.

Probleem is dan de bulckuploader van photobucket. Met Flash Player 9 werkt alles ok maar van zodra ik upload naar versie 10 sluit zowel IE als Firefox het venster als ik klik op de bulckuploader. Had dat wat Opa JeanPierre hier neergezet heeft eerder ook al gedaan maar niks helpt en zo zit ik dus nog steeds met Flash Player 9 anders kan ik niet de bulckuploader gebruiken en moet ik alle afbeeldingen apart selecteren en toevoegen...

Heeft er nog iemand dit probleem? Kan dus niet aan Firefox liggen want in IE dus hetzelfde probleem...

Opa heeft het opgelost. Het programma uninstall en vervolgens gaat het installeren goed. Virusscanner en firewall hoeven niet uitgescahkeld te worden. Dank je wel.

Ik heb alle op verschillende manieren geprobeerd om
FLASH PLAYER 10.1 te installeren.Ook na de hint van Adobe Labs "unistall any currently installed Flash player before installing the latest prerelease".
Dus kort gezegd ik kan dit niet op VISTA PREMIUM
installeren. Is er een oplossing ???

Opa Jean Pierre, heel erg bedankt, het werkt nu helemaal!!!!

Dames en heren houdt er rekening mee dat bij Adobe Flash Player zeer regelmatig beveiligingslekken worden geconstateerd. Dat geldt ook voor Adobe PDF Reader en Adobe Shockwave Player.

Ik heb XP en het is echt onmogelijk flashplayer te downloaden , laat staan te installeren.Het wordt tijd dat er daar iemand wakker wordt.....

Ga naar Geardownload.com en download daar de file.Installeren gaat vervolgens probleemloos en het werkt.
http://www.geardownload.com/internet/adobe-flash-player-download.html
dankuwel meneer niko.

Natuurlijk zijn ook gratis authoring en player alternatieven van concurrenten beschikbaar als het nog niet lukt.

ik heb windows7 maar iedere keer geeft mijn pc problemen met adobe flashplayer 10 ! ik heb al verscheidene keren het opnieuw geinstalleerd,maar zonder resultaat!

Hoi ik heb windows vista en ik heb adobe flasch player gedownload.Maar als ik bv.met denksportpuzzel de weekpuzzel wil doen werkt de fasch player niet .Wat kan ik hier aan doen.

ik heb XP. de player installeren gaat 'vanzelf' alleen het opstarten dan weer niet: moet soms 3, 4 keer aan uit doen. Wanneer ik via control panel de flashplayer deïnstalleer , start het weer normaal op. Heel vervelend allemaal, omdat you tube zonder flash 10 niet werkt. Is er een oplossing?

ik heb alles van adobe eraf gegooid, pc opnieuwe opgestart.. weer gaan downloaden en dat gaat allemaal perfect. Maar als ik dat een pdfje wil openen krijg ik de melding dat ik online moet gaan zoeken naar een programma wat het bestand kan openen? Of staat get r plus werkt niet goed meer? En ik heb alles van adobe er al op zitten, daar komt bij dat volgens adobe alles goed is. Maar niks werkt?
Is er iemand die mij kan helpen? Ik heb dit probleem al 1,5 maand.

ik kan geen adobe installeren

Ik heb windows vista. Ik heb flash player 10 geinstalleerd. Kon geen you tube bekijken. de oplossing was:

IE8 opstarten
naar Extra
naar "invoegtoepassingen beheren"
de producten van adobe op "ingeschakeld"zetten. Bij mij stond ie op uitgeschakeld.

probleem opgelost.

oplossing voor het wel installeren maar niet werkend adobe flashplayer.. moet je versie 9 downloaden en niet versie 10..

Ik heb onlangs Flashplayer 10 geïnstalleerd, maar nu als ik een filmpje op Youtube wil bekijken en dan het scherm maximaal zet, krijg ik alleen een kompleet wit scherm en geen beeld. Wel geluid. Weet iemand hoe je dit kan oplossen? Heb al geprobeerd door de player te uninstallen en dan opnieuw downloaden, maar dat hielp niet.

Ook ik heb via de site van Adobe Flashplayer 10.1 gedownload en geinstalleerd. Ik draai met mijn laptop op Windows Vista. Elke keer als ik mijn computer opstart wordt gevraagd of Adobe Flashplayer opnieuw geinstalleerd kan worden. Druk elke keer op ja en de volgende dag wordt opnieuw gevraagd of ik Adobe Flashplayer wil installeren. Dit gaat dag in dag uit door. Iemand een oplossing?

Adobe Flashplayer versie 10.1 werkt niet goed met Internet Explorer8/Windows XP.
Gebruik nu Firefox als browser en alles werkt perfect. Een aanrader om van je problemen af te komen.
groet Aramis.

Kan adobe FLASCH PLAYER NIET DOWNLOADEN,

Hallo,
kunnen jullie mij AUB helpen ?
Heb de hele pagina gelezen, gedaan wat opa zei en de rest maar kom er niet uit. :((
Ook bij mij wil de FP niet, het downloaden is succesvol wordt er gezegd maar de pagina's willen de filmpjes niet bekijken.
Ik heb een Vista/IE 8 (engelse versie) verdorie, snap er niks van.
Wanneer ik verder wil gaan zegt de pc dat ik MSN en IE uit moet zetten, MSN is gelukt maar IE niet (kan toch ook niet uit ? , dan wordt het downloaden hervat wordt er gezegd in het Engels... HELP me AUB want de kinderen en ik worden er gek van, we kunnen gewoon niks meer..:((

Hoi,

Ik heb zojuist iemand geholpen met dit probleem door gebruik te maken van manuele intallator. Het was even zoeken, maar de instructie blijk je gewoon bij Adobe te kunnen vinden.

adobe flashplayer is en blijft een waardeloze programma!

Ben al weken bezig om Flashplayer 10.1 op mijn PC geinstalleerd te krijgen. LOU LOENE! Wél krijg ik steeds de GOOGLE TOOLBAR maar verder niks. Niet met Internet Explorer, niet met GOOGLE CHROME en ook niet met FIREFOX.
Hartstikke bedankt, ADOBE voor zulk een gebruiksvriendelijke software. Denk ook eens aan uw wat oudere medemens. Avec, je suis et tu es...

Als je prooblemen hebgt met ie0 en de flashplayer, schakel dan in Internet Exlorer ActiveX-filtering uit via Extra-ActiveX-filtering. En je kunt weer films op youtube e.d. kijken.

Adobe flasher 10 instaleërt niet. Als het niet snel geinstaleërd wordt kan ik ook niet op moviestarplanet!!!! of panfu!!! anders moet ik steeds stiekem op mn vaderse computer op stieken!!!

Grappig hier te lezen en iedereen zich splits in 2 partijen, zij die weten en zij die niet weten.
Ik heb Windows7, zo achterlijk als de zoon van n blonde digibeet numero 1, en krijg het ook niet voor elkaar. Kon nog via mijn Internet Explorer leuk cyberen, maar niet dus via FireFox.

Fedora eerst inschakelen? Ah, wat is Fedora en wat doet deze?
http://fedoraproject.org/nl/get-fedora

Firewall en Virusscanner uitschakelen... waar vind ik die, opa ???
En als ik die eindelijk gevonden heb, hoe stel ik die dan weer in lui ???

uninstall Flash Player ... sjemie! Heb het geprobeerd en prompt gingen al mijn Flashplayers weg, gedeleted dus, ook van Internet Explorer, potverd...

Als "administrator" dan maar? Yep, bijna gelukt, maar krijg dan toch dat grijze venstertje met "afsluiten" i.p.v. "installeren".

Oplossing? Mijn neefje maar vragen, maar die is nog op vakantie, jammer, prettig weeekend!

ik heb adobe flash player geinstalleerd maar op elke site waar je het nodg hebt zeggen ze dat ik het moet installeren terwijl elke keer ik het dan opnieuw wil installeren het zegt dat ik dat al gedaan heb ;s

Ik heb hetzelfde probleem als Joyce hierboven.
Flash player 10 is wel geinstalleerd, maar krijg steeds de melding van sites dat ik minimaal flash player 9 nodig heb om de boel te laten runnen.
Ook met Firefox werkt het niet. Virusscanner uitgezet, mn instellingen bij internet opties nagekeken en aangepast, maar ook dit haalt niks uit...
Ik word hier GEK VAN!
Ben nu op zoek naar flash player 9, iemand een link waar ik deze kan downloaden?...

Niet te geloven dat het laatste bericht hier van 2011 is, maar ik anno 2013 hetzelfde probleem nog heb. Of had!! Alles hier geprobeerd, maar het antwoord van Wim de man was voor mij dé oplossing! Heb je Internet Exlorer, ga dan naar Extra en kijk of er een vinkje staat bij ActiveX-filtering. Zet dit uit, en wég probleem! Hier tenminste, hopelijk werkt 't voor anderen ook. Het kan soms zo simpel zijn, maar voor je daar achter bent...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-16T14:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.