Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Autonomy versterkt social media

Dit artikel delen:

Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, versterkt de bestaande mogelijkheden in het eDiscovery-proces voor het identificeren, het bewaren en het verzamelen van informatie die zich verspreidt via social media. De verbeterde oplossing van Autonomy is in staat om emoties te begrijpen en patronen en concepten te herkennen binnen alle vormen van informatie.

Conversaties binnen social media zijn voornamelijk gevuld met jargon, scheldwoorden en emotionele ondertonen (zoals sarcasme, opwinding en teleurstelling) en zijn vaak zo beknopt opgesteld dat de context lastig te achterhalen is. De verbeterde oplossing van Autonomy is in staat om emoties te begrijpen en patronen en concepten te herkennen binnen alle vormen van informatie en vormt de basis van de nieuwe Electronic Document Discovery oplossing (EDD). Hiermee kunnen bedrijven social en rich media eenvoudig meenemen in hun EDD-processen.

Bedrijven hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in social media, bijvoorbeeld door het aannemen van nieuwe medewerkers en te investeren in softwareprogramma’s die zich richten op klantcontact en promotie van de eigen organisatie via social media. Er worden echter steeds meer eisen gesteld aan het gebruik van social media, zoals de nieuwe regelgeving van FINRA (Financial Industry Regulatory Authority) die het ‘FINRA Regulatory Notice 10-06’ heeft uitgegeven.

Hierin stellen zij dat bij hen aangesloten organisaties via social media verspreidde zakelijke content op de juiste wijze archiveren en beheren, zoals zij dit ook doen met alle andere bedrijfsinformatie. Juridische teams dienen volgens deze nieuwe regelgeving ook goed voorbereid te zijn, zodat zij deze informatie kunnen doorzoeken, identificeren, bewaren en verzamelen. Autonomy biedt een uitgebreide oplossing die organisaties in staat stelt om succesvolle social marketingprogramma’s te draaien, compliance te onderhouden en om via social media verspreidde informatie voor te bereiden op het eDiscovery proces.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-28T14:21:00.000Z externe partij


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.