Winnaars aan het woord: iSense Staffing

iSense Staffing ontving de Computable Award voor 'ICT-recruitmentbureau van het jaar'. Directeur Vikram Kapoor en accountmanager Vincent Day namen de prijs in ontvangst. Computable sprak Vikram Kapoor over het winnen van de Award.

Computable-lezers hebben uw bedrijf uitgeroepen tot ‘ICT-recruitmentbureau van 2007'. Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van de andere genomineerden?
Wij benaderen onze kandidaten op een creatieve en onderscheidende manier, waarbij wij ons buiten de gebaande paden wagen. Een voorbeeld hiervan is de actie ‘Hoe lang ben jij onderweg?'. Daarin geven we kandidaten de garantie dat wij hun reistijd voor wat betreft woon-werkverkeer kunnen halveren met een nieuwe baan. Een ander voorbeeld is ‘My Dream Job Event'. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de droombaan, of het droombedrijf van onze kandidaten. Na een dergelijke sessie weet een professional precies of hij al dan niet bij een bedrijf wil werken en waar veel of juist weinig voorspelbare werkzaamheden te verwachten zijn. Om dit te kunnen achterhalen maken wij gebruik van PAPI (Personality And Preference Inventory), een eenvoudige, maar wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidsbeoordeling.

Waar staat de Award nu?
Die heeft een prominente plaats binnen ons bedrijf gekregen. De Award staat bij de receptie, zodat iedereen die ons bedrijf binnenkomt kan zien dat wij gewonnen hebben. Wij zijn immers zeer trots op de onderscheiding die wij gekregen hebben.

 Hoe hebt u het winnen van de Award gevierd?
Uiteraard hebben wij dit gevierd met een oranje taart (bedrijfskleur - red.) en champagne voor al onze medewerkers, klanten en partners. Bovendien storten we per ontvangen stem een bedrag aan een stichting voor Indiase straatkinderen. Met het aantal door ons geregistreerde stemmen kunnen 125 kansarme kinderen een jaar lang naar school.

Klik hier voor meer 'Winnaars aan het woord'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-16T11:10:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.