Personeel T-Mobile leert ICT-collega kennen

De Technology Pulse van telecombedrijf T-Mobile moet ervoor zorgen dat medewerkers weten waar hun collega's van de ict-afdeling mee bezig zijn. Tijdens de tweede editie van het evenement kunnen personeelsleden rondleidingen krijgen en kennismaken met soft- en hardware waarmee de automatiseerders werken.

Telecombedrijf T-Mobile organiseert donderdag 9 april de jaarlijkse Technology Pulse. Tijdens dit evenement in het hoofdkantoor in Den Haag kunnen werknemers kennismaken met het werk van hun ict-collega's. Het initiatief moet zorgen voor meer betrokkenheid tussen de ict'ers en de rest van het bedrijf.

De automatiseerders van T-Mobile vertellen wat hun werk inhoudt en geven uitleg over apparatuur, gadgets, software en hardware. Bovendien kunnen personeelsleden een rondleiding krijgen in het service management center. "Met de Technology Pulse geven we alle collega's van T-Mobile Nederland de kans om te kijken aan welke innovatieve diensten en producten de afdeling Technology werkt", aldus director technology Jan Kuijpers.

Het is de tweede keer dat de werkgever de Technology Pulse organiseert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@Jan Kuijpers: Goed initiatief!
Kijk... eindelijk een bedrijf wat openlijk (meer) respect gaat tonen voor de mensen die het mogelijk maken dat ze uberhaupt hun business kunnen uitvoeren.

Die onderlinge kennismaking en samenwerking is ook zeer goed voor de rest van het bedrijf. Zo leert iedereen van de ict-ers zelf wat er werkelijk in huis mogelijk is.
Deze kennismaking kan een hele reeks aan nieuwe business ideeen generen wanneer verschillende bedrijfs disciplines, elkaar oprechte aandacht geven, naar elkaar (leren) luisteren en elkaar een kijkje in de keuken gunnen.
Wie weet komen ze spontaan en gezamelijk tot nieuwe kookideeen en recepten waar iedereen blijer en beter van word binnen het bedrijf.

Zoals de benaming van dit event aangeeft - "Technology Pulse" - is er een club van mensen die de digitale HARTSLAG van jouw onderneming verzorgen.
Deze mensen verdienen dagelijks deze aandacht en respect en niet alleen op "landelijke systeem waarderingsdag beheerdersdag" op 31 juli
http://www.sysadminday.com/

En voor de hardwerkende collega's in de ict nog deze website een tip: "The Bastard Operator From Hell"
1. Originele website van Simon Travaglia - de uitvinder:
http://bofh.ntk.net/Bastard.html

2. The Register - Huidig publicatie platform van BOFH
http://www.theregister.co.uk/odds/bofh/
http://www.theregister.co.uk/odds/bofh/earlier.html

ICT humor op zijn best en voldoende inspiratie bronnen en methodes om op geheel diplomatische wijze "meer respect te mogen ontvangen" bij je collega's.

Have a nice laugh :-)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-06T14:51:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.